Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta rade ovi srbi...oni su pleme a ne narod....ovo nema u civilizaciji....treba ih ograditi i napisati:ne prilazi-izmještenaa je ovdje ludnica jagomir
Srbima treba oduzet internet,ajfone i modernu tehnologiju,kao i ratne mašine....jedino to što imaju ih djeli od divljaka i pećinski ljudi.Umom su isti kao i pecinski ljudi,divljaci... Ali kada divljaku date oruzije 21 vjeka,koji razmislja kao pecinski covjek-treba ocekivati haos nesluceni razmjera...zato ogradite rs i stavite tablu-ludnica jagomir,ne prilazi.
@NijeBiloZlocinaNegoJeBioGenocid Ali bar nisam ogradjen oko tvoje mam..ice hahahahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sami ce se oni rijesiti, prokleta je ta "njihova zemlja" na kostima i zaceta!
@gurabijaa Čuo sam da Veljko Kreveljko pravi odlične ćevape. Priča se da su mesnice u Beogradu radile punom parom a da su mušterije bile prezadovoljne kvalitetom mesa i okusom. Pećinski ljudi u svakom pogledu!
vi nesto govorite narod vam skace sa zgrada poslednii po godine 10 samoubistaca
Normala kod srba, bez srkleta, sutra ce piti rakiju zajedno
Srbska posla
Pocelo je
Cuj povreda od metka koi je ispaljen a covjek pucao iz starntog pistolja
nije nemoguce da je bacio pistolj iz kojeg je pucao a ostavio startni kako bi izbjegao kaznu
Genocidni narod.
Srpska posla u genocidisranu
ništa novo u đikana treba njima poslat SIPU, pretrest svaku kuću , našli bi arsenal oružja u svakoj
Ima barem deset godina kako ukazujem na ociglednu cinjenicu da medju Srbima vlada neka vrsta kolektivnog mentalnog poremecaja, i umjesto da me poslusaju i pocnu se lijeciti oni me nazvase srbomrscem. Sad je na zalost kasno da se ista ucini po tom pitanju.
Otac u Visokom slika čundaru i šalje vlastitoj kćerki, to je samo u zadnjih par dana što mi je zapelo za oko, nema potrebe da idem dalje. Ono kad se budala ruga budali što je budala. Hoćemo li zajedno na liječenje, komšija?
Nama prvo treba zakon protiv govora mrznje, sveobuhvatan. Da barem bagra u komentarima na svaki moguci nacin ne prosipa mentalnu dijareju. A i da se oni koji dozvoljavaju takvo komentarisanje sankcionisu. Barem po dzepu.
eno ispred Murizove kuće veliki broj policajaca opet, sad nije niko pucao nego je samo neko prnuo
slabo gadjaju nazalost
Ovo je njihov problem zaseru između sebe U tome prednjače kroz istoriju
slabo gadjaju nazalost
Srpsko jedinstvo na djelu!
Genocidna tvorevina.