Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam osjecaj klixe da je vama svanulo sa ovim virusom.
Coronavirus je samo pokazao i potvrdio koliko smo zaostala drzava i tromava , pored zdravstva , policije svega .. takodjer mislim da ce nasa ionako slaba ekonomija biti na koljenima duzi period ... Daj boze da ovo prodje bez nekih vecih poteskoca al cisto sumnjam...
Arapović - čistokrvno hrvatsko prezime
U režiji vladajucih povodom kontrole preuzimanja kontrole travnih prostora u Mostaru su skrhali 300000 KM u Konjicu na banket povodom 70 godišnjice Igmana kojeg je Tito izgradio a sad nejma ni jedne KM za testove. I šta SDA ima slavit ono sto su partizanki izgradili
Sjajne vijesti sa Islanda stizu: https://www.dailysabah.com/world/europe/icelands-mass-testing-shows-half-of-covid-19-carriers-have-no-symptoms#gallery Vise od 50% ljudi preboluje koronu a i ne znaju da su je imali... Uskoro ce ova agonija zavrsiti i moci cemo se vratiti normalnom zivotu akoBogda!!!
Covic prvi i covic 2
Hdz covid veoma rasprostanjen po mostaru i hercegovini, mamu vam debilnu
Denis Zvizdić je donirao čitavu martovsku plaću bolnici u Mostaru.
Opet naslov o teskim slucajevima u tekstu ni jedno slovo o tom..
Nece valjda biti cetiri smrtna slucaja
Respirator i aspirator slicne rijeci
Ma kupit ce oni testove ali tek kad ih natjera MMF.
Nekoliko zarazeni preko KUMA i kukamo nesto ... kakve ces mjere uvesti osim ako nisu hzhb mjere .. Mjere postoje i treba ih se pridrzavati ... svaki gradjanin i ovo ce proci ..
Mostar deset oboljelih, a četvero u teškom stanju!? Zašto? Kako? Zbog čega?
Hlorokin + azitromicin je skoro sigurno lijek protiv korone. Francuski naucnik Didier Raoult je na pocetku same epidemije cov-19 najavio da taj lijek lijeci koronaviruse. Problem za farmaceutski lobi je sto taj lijek kosta 10 centima, za razliku od vakcina koju ce vjerovatno htjeti da nam podvale na svjetskom nivou... Ostaje da se vidi... https://en.m.wikipedia.org/wiki/Didier_Raoult
@Tvrtkov Lijek Hlorokin se navodno prije same epidemije cov- 19 u Francuskoj mogao kupovati bez recepta i uzima se za lijecenje malarije. Povucen je na zabranu Ministrice zdravstva Francuske gosp. Buzyn a poslije najave Dr. Raoulta da lijeci koronavirus. Zanimljivo je da je Muz od Gosp. Buzyn, g. Levy jedan od suosnivaca Labaratorija u Wuhanu (Kina) bio na otvaranju 2017. M Levy je u konfliktu sa Svjetski poznatim naucnikom Raoult- om koji upravo zagovara hlorokin kao lijek.
#koronajeobicnagripa
Jugounitarista, komunjara, ateista i boljsevik Nermin Niksic nece da pomogne rodnom Konjicu. Pobjegao je davno u Sarajevo. Ni 1992 se nije borio u Armiji Republike BiH vec je boljsevik bio nesto u nekakvoj jedini za podizanje morala. Dakle gurao tudju djecu da ginu i lozio ih pricom. Komesar za moral. Uglavnom prve linije fronta nije vidio. Danas glavu u pijesku drzi. Ne dao Bog da nam je on premijer FBiH bilo bi kao sa poplavama 2014 i gore.