Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast! Da nemaju nesto za skidanje sa vlasti?
@emoorhood imaju,.....ak 47 i m16.... ali treba damu stisnuti :D
@emoorhood tobe ya rabi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Heroin je zlo.
E ovo je već za svaku pohvalu svaka čast samo nastavite👏👏 Jedino je šteta što se 400 skine a 500 novih navuče😒
SVAKA IM CAST
Nemoguce je skinuti covjeka s heroina!Niko na svijetu to nije uspio!Privremeno da, uz terapiju koju mora uzimati cijeli zivot!Ogromna vecina se ponovo vrati jer je to ogromna svakodnevna borba do kraja zivota!Kazu da 90 posto misli "izlijecenih" se odnosi na heroin!
Otkud heroin kod nas u Tuzli. Prvi put čujem
U Sarajevu bi te naucili psihijatri kako da postanes ovisnik o heroinu.
Ovaj članak je za zatvora!!! Obmanjivanje javnosti. Nigdje u svijetu ne postoji mjesto gdje se izlijecilo 400 heroinskih ovisnika i da su normalno nastavili sa svojim zivotima. Kao da nista nije bilo. Onaj ko zna sta je droga moze se samo iznervirat na ove izjave. Nek se stide šupci sa ovim izjavama. Ogromna vecina centara ima ovaj Suboxon, koji se najvise koristi za crno trziste i uvodjenje u ovisnost glupana koji eksperimentisu
Ima li šta za cigare
Svaka čast doktorima i svima tamo. Neka se radi na dobitku za sve...
Ima li sta za kockare?
TUZLA I DALJE PREDNJACI U ZDRAVSTVU U ODNOSU NA SARAJEVO, PUNA PODRSKA TUZLI I LJEKARIMA TUZLE!!!!
Samo alkohol Jak i gudre malo nema boljeg ljecenja na heroinu drug mi se tako uspijo skinut
Posebnom terapijom: Waterboarding 😂😂
Svaka cast Tuzlacima i državi Tuzli pa tu nema SDA i nizu se samo uspjesi. Nece valjda Sebija uraditi nesto konkretno osim palamuđenja?
Oni samo misle da su ih skinuli.
Sa zutog ih prebacili na Sub koji je otrov vjecni. Lijepo zvuci ali za horsase nema lijeka osim da postane vjerski fanatik. Pa biraj burazere .....
tačno tako, sub je gudra sa koje se veoma teško skida, al eto bolje nego biti horsaš.
@neke ptice ne polete Bolje sub nego horse. Ovi na sub ukoliko, sarađuju, mogu voditi relativno normalan život, dok ovi na horsu ne mogu. Znam ih dosta. Bitna razlika.