Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, dvije zene PRISTALE na sex s njim BEZ UPOTREBE KONDOMA, da bi se kasnije KAO predomislile (moguce bile potplacene) i prijavile ga za napastvovanje... Poslije *ebanja nema kajanja! Cisti politicki slucaj pokusaja ocrnjivanja jednog izuzetno znacajnog ZVIZDACA na seksualnoj osnovi! Hiljadu puta je sam on nudio da dodju i ispitaju ga (optuznica NIKAD NIJE PODNESENA! vec se citavo vrijeme samo vodi ISTRAGA) i sad napokon Svedjani dosli tobe...
Sad će doći Kebo sa svojim dokaznim materijalima da riješi slučaj.
Cirkus od slucaja. Nit ce svedjani njega isporuciti amerikancima, nit ce Assange biti osudjen za silovanje. Da je on neki karakter, odazvao bi se sudu. Ovako samo ispada obicna kukavica.
AuSpoon: Nemam pojma, ne radim za amerikance.
Šveđani su već ranije isporučivali amerikancima ljude bez ikakve sudske odluke a ovi ih poslije izlagali torturi (http://en.wikipedia.org/wiki/Repatriation_of_Ahmed_Agiza_and_Muhammad_al-Zery). Pošto postoji presedan, a ovi toliko insistiraju na optužbama koje su smiješne, Asange ima jake razloge da vjeruje da je pozadina njegovo izručenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo oprezno ... care sretno.
londonu....?!!?!?! Londonu .... Gradovi se pisu velikim pocetnim slovom!
Da pisu se naravno , ali cemu frka realista? Greske se desavaju.☺