Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci ne gori samo kod nas. Evo u Tanzaniji gori pa sta to se desava. Koji smo Kreteni. Gdje su kanaderi.i air traktori. Smradovi politicki svi ste isti.
Evo gretice u izvornom izdanju!!! https://t.me/c/1606250774/1476
A ovi se svadjaju ko je bolji Amerika ili Rusija.... Prvo krenite od svoje kuce, mjesne zajednice - grada, entiteta,kantona i drzave na kraju.
ma sve je pod kontrolom, klimatske promjene su izmisljotina, sve normala *sarkazam*
Samo nek' ne puca
Najgore tek dolazi. Ccc
U meni trista stepeni Gorim, nisam pri sebi
meni baš ugodno ali svjetski paničari moraju "zapaliti požar"-
Nemojte nas lagat. Lijepo recite da piromani korsite susu i namjerno pale. Evo sad je bilo prohladno cak i u Dalmaciji ali suho, ali prirodno pozar nije mogao izbiti vec je covjek kriv sto je 20 kuca izgorilo.
Da odmah debunkiramo ove lazne naslove, plamen se pocinje stvarati tek na 400C !Hajde prijatno, kakve jadne suse i temperature evo zadnjih 10 dana ne mozes navece izaci bez zimske jakne!