vijesti
61

"Tehnodepo" obradovao 400 penzionera u Sarajevu

Sponzorirani članak
Trgovina bijele tehnike, televizora i laptopa "Tehnodepo" paket poklonima proizvoda kompanije "Klas" obradovala je danas 400 penzionera u Sarajevu.

Penzionerima su poklon paketi uručeni tokom trosatnog druženja uz predbajramsku kafu iz poznate "Vispakove džezve", upisane u Guinnissovu knjigu rekorda.

"Tehnodepo" kao trgovina sa najpovoljnijim cijenama tehnike u BiH uvijek brine o penzionerima, pa tako omogućavamo brze kredite na 12 rata za penzionere uz koje dobivaju poklon bon kompanije "Klas" u vrijednosti od 100 KM", poručio je Elvir Kurtović, direktor "Tehnodepo d.o.o".

Druženje je upriličeno u prodajnom objektu "Tehnodepoa" na adresi Džemala Bijedića 124 u blizini pijace Kvadrant u sarajevskom naselju Otoka.

"Sretni smo što se neko sjetio penzionera. Svaka pomoć je više nego dobrodošla, posebno u predbajramsko vrijeme", poručili su gosti druženja.

Iz "Tehnodepoa" najavljuju nove akcije, te pozivaju sve zainteresovane da ih posjete u njihovoj poslovnici u Sarajevu ili putem internet stranice Tehnodepo.ba.