Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saddam je kralj i umro sehid
''Stotine hiljada, većinom Šiita i Kurda, stradalo je od njegove sunitske vlade'' Koje sunitske vladavine, majmun je bio iz Ba's Partije i zavio je sunije u crno 20 prošlih i 20 idućih godina... Njegova vladavina je sunitska koliko je naša islamska, ali ova vijest je dobra kao koska da se malo šije i sunije prepucavaju oko nje... Na kraju, Sadam je đavo i nije čudo da su ga se normalni ljudi bojali.
izjava covjeka sa poznate slike rusenja sadamovog kipa (frajer lupa cekicom, slika koju su amerikanci godinama koristili kao ilustracija sirenja demokratije, sirokodusnoe ljubavi i mira u svijetu): "prije smo imali jednog diktatora, sad ih imamo 100".
Saddam Hussein je šehid ako Bog da! Objesile ga šiijske hinje i to na Bajram. Rekli su mu, reci Saddame da nema drugog boga osim Alije i bićeš spašen, na što im je on odgovorio pljunuvši ih u lice i rekavši da nema drugog boga osim Allaha, i da je Muhammed Njegov Poslanik! Šiije strijepe kada se spomene Saddam Hussein, bojali su ga se k'o đavo krsta.
Znam taj dio napamet. To je iz stripa ''Mister No'', je li tako?
To što nisi još odrastao i shvatio da postoji i svijet bez stripova ja ti nisam kriv.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Jadan čovjek.