U padu aviona stradale 43 osobe
0
Zvanično saopćeno: Poginuo i hokejaš Pavol Demitra
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Uzrok pada je vatra, a sta je uzrokovalo vatru je nepoznato??? Zar ovo nije logicnije? Ovo je strasno, najveca sportska tragedija od 1958 i pada aviona Manchester United_a koja se vracala s utakmice protiv Crvene Zvijezde... R.I.P.
Da se covjek najezi :( R.I.P. BOYS
Palac dole!
demitra je bijo strasan igrac a i kao osoba na ledu je imao izvanredno ponasanje...gledao sam ga kad je igrao za St. Louis Blues i bijo mi je jedan od najdrazi igraca. Zalosno..ali tako je Bog stjeo on je nas stavijo na zemlju i oduzece nas
jednom rijecju katastrofa, strava i uzas! neka im je vjecni rahmet!
\"Sad te viđe, sad te niđe\" Ne daj Boze nikome!
lose brate lose... R.I.P. :/
RIP
neka njihove duse pocivaju u miru...
eto ti sad. zivjela radnicka klasa. hocemo manje poreze.
RIP ! ali ne letjeti avionima koji su na crnoj listi EU-a i SAD-a !
Lista Bosanskih Plemića http://bit.ly/nDYidH Pogledajte, mozda pronadjete i svoju porodicu.
Bezobzira na nacionalnu pripadnost...al ovo je jedna velika katastrofa za cijeli svijet...
Pretragično, prestrašno, ovo nisu ljdi nasumice, ovo je jedna čitava \"EKIPA\" koja je povezana između sebe, oni su kao familija. Preteška vijest. R.I.P.
r.i.p :(((