Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro sad na čijoj su strani ovi iz PLO-a ????
Ovde se vise nezna ko cije koze hebe
Kod ovih se izgleda kolicina vjere mjeri u duzini cijevi ili u kolicini ispaljene municije.
@FNM Nisam im zagledo u gache
Za koga ovdje navijati.Velika dilema u Bosni.
@rahmetliTito Najlakse se praviti naivan.
@dragandjogic.....Gore nego Saraj'vo - Željo , pa se ti odluči ???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Za koji dan ce i klix objaviti da je poginuo Adem Mustafic u Siriji.Napustio zvanje Imama u Crnoj Gori i otisao u Siriju da im pokaze kako se zivi.
kad je ovaj ISIS došao ovi iz Al Kaide zaledili staž haha
tražili bijeli hljeb
Evo i ovde civili izginuli.Bas me zanima hoce li biti osude komentatora.Ili je problem samo kad Ameri i Rusi to urade?
smiješni ste i jedni i drugi i treći, yebete taj narod napaćeni u zdrav mozak, trebaju vas sve napaćeni palestinci protjerati u pitchku materinu, čuj muslimani se između sebe biju u mjesecu Redžebu za kvart tuđe zemlje
Ovo brale nisu muslimani, to su obicni placenici koji su u sluzbi zla, nemaju oni veze sa Islamom, jer da imaju istog trena bi odlozili oruzje.