Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u ovom kao i u mnogim drugim tragikomicnim sukobima koje vode USA i Rusija, se vidi da UN i EU praktično niko ne jebe.
zanimljivo kako amerika 10 puta radi vise posla u evropi nego EU
EU je razjedinjena bas zahvaljujuci Rusiji. Rusija finansira desnicare u EU, ne zato sto joj pase ta ideologija nego da oslabi EU, i uspjela je u tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ruski teroristi misle opet okupirati tudju zemlju, a da Ukrainci to prihvate? Ovo ako se desi bice rat svjetskih razmjera
Naravno, ovo ako krene izmjeniće kompletnu političku i geografsku kartu Evrope i svijeta. Pitanje opet, da li je Rusija spremna da joj cijela zemlja potone u bijedu i haos zbog komada ukrajinske zemlje.
Tesko. Ukrajinu su ostavili na cijedilu 2014e, a da nece i 2022. Ukrajina je imala svoj dejtonski sporazum kad je predala svoje nuklearno naoruzanje Sovjetskom savezu 1994e u zamjenu za garanciju drzavnog integriteta i suvereniteta od strane Rusije. Sporazum je imao svoje garante, Ameriku i ostale, kao sto ima i dejton. Sta se kasnije desilo znamo svi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kaze Putin Obami mi imamo daleko vise nuklearni bombikaze njemu Obama ono gospodski nasi salteri svi rade!!!!
ovi Ukrainci stvarno kontaju da ce da ih brani EU i Nato???
Hahah evo stigli Ruski dupelizci Srbi da brane svoju majku Rusiju koja je sjedila i posmatrala dok su ih Ameri karali 99-e. Rusija nema nikakvog posla u tudjoj drzavi. Izgubit ce kao sto su izgubili u Armeniji i Libiji aka se upetlja jos Turska u ovo a vec jesu. Slava 🇧🇦 🇺🇦 🇹🇷
Rat će biti, vrlo žestok, uz vjerovatnu upotrebu taktičkog nuklearnog oružja. Cilj je prodor preko Ukrajine do Srbije za 24-72h, i dalje izlaz na Jadran gdje će čekati ruska flota.
❤ 🇺🇲 ❤ 🇬🇧 ❤ 🇪🇺 ❤
Prozor mora pasti!
"Za svakog ubijenog Ukrajinca, ubicemo 100 Srba." Zajebancija na racun europskog sugovornika i partnera ka stabilizaciji jugoistocne Europe.
Evropa skleroticna k…va
Veliki se specijalno rat vodi duze vrijeme i intenzitet jaca svaki dan.. samo kod nas ovaj bolesni narod ne vidi ... postali smo moneta za potkusur. Bolje da se sada svi bore demokratskim sredstvima i vrsimo pritisak na strance da oduatanu od podjele drzave a pritisak i na ove glupe politicare probosanske da nista ne potpisuju .. cemu zurba i kud .. umjesto 20 ljudi na protestima treba biti 20000...
Ne smije se nasjedati na hibridna urusavanja bih putem entiteta feseracije pa cak trebaju mirni protesti ispred ustavnog suda jer postoji izgleda pritisak da daju koncesije PC i srbiji .. treba dati podrsku probosanskom elementu i Drzavi a ne velikoj srbiji i prodanim dusama ..
ovo bi baterija haubica kumulativnim streljivom popalila...gorilo bi k'o lila na Petrovdan!
❤Go go Russia🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺❤
Vatrom na vatru
Vrlo smo zabrinuti saljemo vam delegaciju da vam pomogne u rjesavanju krize.
ovde fali podatak o pokretu ukrajinskih trupa i pripremom invazije na donbas.. Postzavlja se samo jedno pitanje.. Da li je Ukrajina u stanju da za nekoliko dana osvoji Donbas i istovremeno zaustavi prodor Rusa... Ukrajina je dosad dva puta odustajala od invazije bas zbog ruskih trupa na granici Mislim da ce ovaj put krenuti
Sada cemo da vidimo taj famozni NATO od cega je