Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sto se dogadja u cijelom svijetu,je pred kijametski dan.Ljudski rod se generalno izopacio.Hoce svjetska manjina njih mozda 500 da zavladaju planetom.Ustajte ljudi u svim drzavama.Bolja je i ANARHIJA,nego njihova vladavina.Onaj narandzasti i putko jebu svu planetu.
Joj sto bi ga ja slomila...ne vidjeh je li ga stigao! Bagra!
Sto bi mu POPUSILA.
eh da imamo zute...kod nas crvene i zelene budale
i još im zajedničko da su i sijede ....
@zmajcekSaUne kako znas sve sto volim od muzike... ????????????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Volio bih docekati dan zutih prsluka u cijeloj BIH, pa da sve ove lopoce prebijemo, da im oduzmemo sve sto su godinama krali i da svi zavrse u zatvoru, da pocnemo zivjeti kao 90 % NORMALNOG SVIJETA...
Da im uzimamo bušilice od 600KM ko onaj hehe
Gdje ti je to 90 % normalnog svijeta.Vidis da je planetarni IDIOTIZAM.
Gdje je sad Amrika koja "podržaje" narod i prava na slobodu, što ne proglasite i u Francuskij svoga predsjednika !!!
I mi bi isto ali nemamo kad od nargila, kahvurine i slikanja po eminentnim lokalima.