Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tianmen the Return rofl
demokratija, po receptu srpskog ''otpora''.
Kupio sam sebi na dar Jedan mali žuti kišobran Da zamijeni sunce kad pada kiša Kupio sam sebi plastičnu lutku Da mi zamijeni tebe, draga, kad padne noć. U toploj sobi ja sam je napuhao Milovao nježno, točno kol'ko treba Imao u vidu da se ne zatelebam Kad stiglo je jutro, ja sam je ispuhao Jer sve što mi je pružila Bilo je kao kod tebe Vaginalna manipulacija.
Dunja evo vani pada snijeg pomalo, još je čist i lijep baš ubilo se za šetnje ali ne sa kineskim kišobranom, u pravu si :))
U ovoj pjesmi su atomci baš pogodili da ćemo biti na klixu Oni što dolaze za nama, Imat će samo Betonirane pejzaže, Nosit će na glavi Zelene kape i šešire, A iz očiju Cvjetovi će da im vire. Oni što dolaze za nama, Slušat će samo Cvrkut plastičnih ptica, Imat će u osmijeh, U osmijeh, namještena lica. Oni što dolaze za nama, Imat će sterilizirane osjećaje Bez klica. Oni što dolaze za nama, Imat će i u WC-u, I u WC-u, televiziju. Sklapat će prijateljstva Putem kućnog kompjutera. Oni što dolaze za nama, Umjesto šljivovice Ispijat će čaše etera.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)