Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivio je,dosta mu je a i nije neki covjek,prodao je svoj narod za malo vlasti Crni narodi Juzne Afrike ,danas zive 10x gore nego pod aparthajdom.. Nego ,kada umre,prvo ono bijele fasiste i njihove sluge,podavite u oceanu a onda nacionalizacija,socijalizacija i pravda za sve !!
Pa čovjeku su 94.godine.
Moj Mendela jso samo da kazes nema boga sem A l l a h a.
KAKO DA "SRBSKI MONSTRUM BATKO" IDE U ZATVOR u FOCU ODAKLE su genocidasi srbi PUSTALI DA POBJEGNU i NA SLOBODU srbske ratne ZLOCINCE u srbiju SVOJU MATICU barbara !?! SRBSKI MONSTRUM BATKO POD SVAKU CIJENU MORA OSTATI U ZATVOR u SARAJEVU i tu DO KRAJA ZIVOTA odlezati dozivotnu kaznu ! AKO PRAVOSUDJE BIH-e hoce da da SKANDALOZNU ODLUKU da BATKA srbskog MONSTRUMA SALJU "U ZATVOR U FOCU" gradjani Sarajeva zrtve ovog srbskog monstruma batka PRIJE TOGA IDITE ISPRED PRAVOSUDJA NA HILJADE I RECITE VASU NESUGLASOST ! Nece valjda monstrumi odlucivati gdje ce biti u ZATVORU i to u Foci gdje zive ko lordovi i GDJE IH ZA PAR MJESECI gencodasi srbi puste na SLOBODU u svojoj matici krvoloka i babrara srba ?!? Tuziti sudiju presude AKO NE DA DOZIVOTNU robiju ovom srbskom monstrumu i AKO dozvoli DA OVAJ SRBSKI MONSTRUM BATKO bude IGDJE drugo OSIM U ZATVORU SARAJEVA, do kraja zivota !