Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok su slovenci zelili SFRJ i bila je kad su oni rekli necemo vise, propala je ko kamen, tako ce biti i sa EU. Slovenci su cudni ljudi. Nikad neznas na cemu si.
SFRJ je srušio Milošević i Srbija. Slovenci su samo njemački pijuni, bili i ostali. Da su avioni SFRJ samo još jednom nadletjeli šumu u kojoj su se bili sakrili, svi bi se predali, bez metka. Ali nisu, nije bilo po dogovoru.... Milošević je bio američki igrač, proveo je više od 20 godina u SAD, a najbolji prijatelj mu je bio David Rokfeler..... SFRJ je srušena kao dio projekta Zapada, srušiti socijalizam, iako je bila toliko drugačija od Rusa, ali eto, kolateralna šteta... U vrijeme dok je Njemačka bila podijeljena na Istočnu i Zapadnu, SFRJ je bila 4. vojna sila u Evropi, tad su nam Rusi dolazili na noge u UN....
Ne vjerujem da je sam Milošević srušio SFRJ. Morala je postojati neka udružena grupa u vezi sa Dobricom (tal. Benitto) Ćosićem (SANU i ostali). Milošević je mrtav i niko ga mrtvog nije vidio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
on i tihić braća po ušima...
Nijemci i Britanci su u Evropi samo produžena ruka SAD. Njemačku kontroliše Amerika od kraja 2.svjetskog rata do danas, baš kao i Japan i Južnu Koreju (od 1953.godine) i oni su samo marionete "velikog brata". Isto kao što su Austrija, Slovenija i Hrvatska pijunčići Njemačke. Amerikanci su "zapečatili" našu sudbinu, jer su dali instrukcije da se Bosna podijeli, a kad to već nije prošlo (jer se Bošnje digoše i spasiše što se spasiti dalo), onda su kreirali Dejtonski sporazum, znajući unaprijed da je on nefunkcionalan, a to su upravo i htjeli. Onda se oni pojavljuju da se "odblokiraju" i sa svojim intervencijama postaju neophodni, na taj način opravdavaju svoje prisustvo. A mi imamo jednostavno rješenje za sve probleme - vratiti na snagu Ustav Republike Bosne i Hercegovine i pomnožićemo sve naše probleme i entitete i nacionaliste ušančene u njima sa NULOM, jer oni to i jesu, NULA. Ali to može samo bosanski narod, neće SAD nikada mirnim putem pristati da se promijeni bilo šta.
Naravno da Milošević nije sam srušio SFRJ. Pravu silu koja je mogla sve zaustaviti imala je JNA, smjestiti i Miloševića i Tuđmana i sve druge iza rešetaka. Ali nije. Zato što su u vrhu JNA sjedili Srbi i Hrvati. A kad su Srbi i Hrvati u političkom vrhu, onda kreće trgovina. Trguje se tuđim teritorijama, konkretno Bosnom. Koga je interesovala historija SFRJ, može naći da su za vrijeme II.zasijedanja AVNOJ-a, srpski i hrvatski nacionalisti, plus Moša Pijade tražili od Tita da se Bosna ne može tretirati isto kao Srbija i Hrvatska i da ne može biti republika, da joj treba dati status poput Kosova i Vojvodine. Na insistenciju bosanskih rodoljuba, ovo je spriječeno... Ali poenta je bila da je Srbija i Srbi, skupa sa Hrvatskom i Hrvatima srušila SFRJ. Sjetite se Karađorđeva. Sjetite se 2 šljepera naoružanja koje je u Hrvatsku došlo iz Mađarske, presrela i u kasarnu spakovala JNA, a onda ih vratila Tuđmanu????!!!! Iza svega stajale su SAD, ali nisu mogli ništa provesti bez domaćih izdajnika.
ahahahahahahaahaa...je li neko gledao na bn televiziji prije nekoliko dana sta je vucic podpresjednik vlade srbije izjavi ???....a rekao je "razgovarao sam sa buducim komandantom nato saveza inace nasim dobrim i posvjedocenim prijateljem" ...ahahhahahahahhaa...ima covjek informacije iz prve ruke...tako se vodi drzavna politika a ne ko ona nasa tri debila,samo znaju cugati viski u kabinetu i ponekad otici u tursku,srbiju i hrvatsku
Svaka cast Slovenci !! Mozda se i ostale ex Yu zemlje znadzu u ovoj EU!
Nek' je proklet izdajica !!! Smrt fašizmu, sloboda narodu !!!
Slovenci nisu čudni,jedino kad se s njima nešto potpisuje pa taman ti to nešto dali i džabe,pogledaj obavezno i uvijek ono što piše malim slovima ili negdje po strani jer se lako nađeš u neobranom grožđu.
Znaci, morat cemo se nacekati jos 20 godina dok neki nas Bosanac ne zauzme slican polozaj. Mislim, ima nas dva puta vise, pa je logicno.
Ma nema šanse, nema kod njih muljanja.........heehehe : )
Lici na esesovca
Liči na Tihića u mlađim danima
Um caruje.............
dobio posao jer je jedini znao pronaci sloveniju na mapi. tako da SAD moze napokon kontrolirati nebo iznad svih zemalja :D
E sad smo tek nahebali ...:
Stjuardesa u avionu : "Trenutno stupamo u teritoriju Slo...Hrvatske, molimo vezite svoje pojaseve jer uskoro slijecemo"
Svaka čast Franc,
Jaki ratnici!