Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA STA CE SVEDSKA !!! TITO......T I T O nije valjo .......Ni svjesni nismo kakvo nam je drustvo skupio i utegao u staroj Yugoslaviji......valjaju sad ovi TENDER drzavnici
...i Tito je radio isto!
Karma is a bitch!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nikad hitlerova ideja nije umrla u svijetu samo se na razlicite nacine implementira
Isti su oni i sada,to je ta civilizacija kojoj tezimo koja je rasturila sve normalne drzave kao sto je bila Juga.Zavadi pa vladaj.Zapad koji je svoje bogatstvo i blagostanje stekao na muci i krvi siromasnih i onih koje su kolonizirali.Nemaju oni zivota ni duse pa ljubomorni na nas rahatluk pa su morali da nas nauce da se zaduzujemo i da nam plasiraju kako nam ne valja zivot kako bi isli tamo raditi za njij
Uh, ovo bi dobro bilo na Balkanu... jedno 80% populacije.
ovo treba ponovo uvest u cijelom svijetu
Svi misle da su te države kao leglo demokratije. Kod nas 18 godina posle rata ukinut vojni rok kao mi sad napredni. Švicarci nisu 300 godina ratovali imaju obavezan vojni rok. Finci 90 godina a idu dobrovoljno, a kakvi su to tek nacionalisti pa kod njih strano auto nemoguće prodat.
I još da kažem kupuju samo u domaćim marketima svoju robu isto povrće uvozno pola jeftinije nećeš to domaćem prodat. A kad ih upoznaš twk onda skontaš masku i šta misle.
To bi trebala bit praksa, kakva se mraka sve koti, samo kastriraj, prvog mene evo
Šveđanke su lijepe, rasne i onako prave žene tako da svaka lako zanese i na svije donese bebu čiji otac i nije baş neke inteligencije. E sad su im i dalje ostale njihove žene, mjesto njihovih sterilisanih ljudi došli crnci. Ja belaja braćo mila!
Inteligencija se nasljeđuje po materi, ako je baš bitno.
Auuh šta ćemo sve otkriti od ovih "razvijenih Skandinavaca" A idejna nije loša kada vidiš ko se sve razmnožava:) A opet to je fašizam
A, gdje su oni sad, a gdje smo mi?
fasisti nista se tu nije promjenilo samo skriveno rade
Gore od Slovenije do Skandinavije ,naj zločestiji narod .Pogan do bola , a glume neku gospodu , onaj smješak na silu ,fuj. Bio vidio doživio.
u mene je i dalje titina slika u dnevnoj sobi...
To je ta demokracijanzapadnog tipa@
Razlika je u tome sto se to u Svedskoj desavalo izmedju 1934 i 1976 a kod nas je jos uvijek tako, pogotovo psihijatrija ili osobe sa down sindromom ili slicne. Mada ruku na srce sta se kod nas desavalo i sta se desava sterlilizacija 80% pojedinih drzava ne bi naskodila
Zato će im imigranti sve naplatiti...
Skocio Tito 1970-e da spasava siromasne Svedjane pa je Jugoslavija slala pomoc u Svedsku. Da se ne zaboravi kakva je bila Jugoslavija i njeni narodi kad su skupa umjesto danasnjeg religijskog mraka.
a, sada crne choone vladaju Svedskom...