Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJA JE TO SILA OD GMIZAVCA DA USTAVI CITAV VOZ.TO JA I VEHBIJA NEBI MOGLI ZAJEDNO
Isti problem mi imamo i sa Cvijanovićkom, samo što mi nismo 'brzi', al eto...
"Voz je stigao u Hirošimu na vrijeme uprkos incidentu sa zmijom" Japanci su barem 200 godina ispred nas, a 100 god ispred ostatka svijeta
Za Japan je poznato da ako voz slučajno zakasni par minuta, što se izuzetno rijetko desava, glavni vozac-masinovodja izadje iz kabine i lično se izvini svakom putniku i preda mu papir koji služi kao dokaz koji će putnici predati na poslu u slučaju kašnjenja kako ne bi imalo problema na radnom mjestu. Ljudi su naprosto genijalni!
Zmija san
Ova vrsta vozova u Japanu se zaustavlja samo u slučaju velikih icidenata, poput samoubistva ili zemljotresa. - Očekujem samoubistvo šofera jer nije imao dozvolu da zaustavi voz.
zmijuga loma prof`sore, oca mi :D
ma kakav njihova precitnost, neka dođu u Sarajevo da vide Gras što ima preciznost - kada dolazi autobus za tu i tu .. trebo bi oko 2 ako dođe
zmiju ga loma nakitu mi najashi!
ko ih hebe kad nemaju našu prugu i vagone.....