Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosno da neko u vezi zlostavljanja (pa i silovanja) moze ostavljati tako \"duhovite\" komentare... bez da ga imalo dirne osjecaj i situacija djeteta!!! pitam se sta su takvi ljudi u stanju uciniti???
Pocinjem da mislim da nema tog koji je isao tamo i ostao citavog tura. Ne pjevajte u crkvenom \'oru jer bi mogli dobiti po tooru.
Ja mislim da su se svi zlocincim,a posebno njihovi potomci koji nisu mogli da \"rade\" po logorima(nacisti,fasisti i ostala gamad),maskirali u te odore raznih vjerskih konfesija,organizacija,horova...i onda se izivljavali na djeci kao sto su se njihove tatice izivljavale za vrijeme firera... i sam papa je bio u nacistickoj mladezi,sta onda ocekivati od takvih i slicnih njemu... Pozdrav iz BL
dosal mala Vedranica kod popa da se ispovjedi i kaze:oce zgrjesila sam ukrala sam od drugarice Milice lutku ,a otac ce na to ma ne brini djete moje haj ga malo uzmi u rukicu pa sutra opet al povedi i Milicu da se i ona ispovjedi i bice ti oprosteno
Ovo traje od nastanka Crkve! Crkva je jedna velika pedofilska industrija! Celibat je bjekstvo od frustracije jer se popovi ne smiju zeniti a zasto,zato sto ne vole zene nego malu djecu! Cerlibat je pokusaj bjekstva iz frustracije a kao svecenik ima sansu (uz stalne prijetnje paklom ) vrsiti blud nad malom i nezasticenom djecom odnosno djecacima! Umobolna vjera! I u pravoslavaca je isto! Monasi koji se zabarikadiraju u Hilandar ili slicna demonska mjesta su potencijalni pedofili! Prvo su jadni i nepismenim ljudima uzimali tzv crkvenu desetinu (10%) i plasili ih paklom i vjecnim prokletstvom ako nista ne dadnu i time se bogatili dok je ostatak naroda naprosto crkavao od gladi i bolesti! nalo po malo poceli su se izivljavati na maloj djeci! Crkva je Satansko leglo!
Gdje je PIPO na ovoj slici??????????????????? PEDER4EVER
Vedrana, jel\' ovo ovako i kod vas? Bez uvrede, samo pitam. I ti si malo izfrustrirana, morda se i tebi ova nesreca desila. Opet bez uvrede. Sa postenjem.
Vedrana, jelde Imam ih opalio?
dobra dobra štaviše odlična. i moj kolega iz G. Bukovice se slaže.
sta ovaj po.ebo citav orkestar..........KAKVA JE OVO VJERA
da li je VEDRANA medu njima...............