Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li bilo toliko mržnje kad su naše izbjeglice 92 dolazile? Možda jesmo balkanci, ali smo ipak europljani za ove blisko-istočne divljake koji su zaostali u vremenu i prostoru. Tako da potpuno razumijem tu nazovi "mržnju".
@tubularbells -- nemoj tako brate, pa Turkofili ovamo ce se uvrijediti. Oni se osjecaju Turci
pametni i plemeniti europejci, a pri tome jos balkanci se osjecaju superiorno nad bliskoistocnim divljacima, kao da je kolijevka ljudske civilizacije u europi, pa cak i na balkanu. naziva ih jos zaostalim pa i razumije cak mrznju prema njima, ali sam ne razumije da je njegova vizija svijeta zasnovana na elementarnoj gluposti i primitivnim emocijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja licno znam dvojcu jedan je kao indziner iz dubaia a drugi iz emirata ima 35 god radio u autoservisu i zadnji put bio u sirji sa 3 godine i kaze sam kad su culi da je njemacka otvorila vrata kao lazni azilanti usili u eu . Merkel i njeni savhetnici su se za bali misle da su to ko mi jugovici grci i italjani koji hoce radit
normalno kad se siri mrznja oko svega i pisu gadarije da su ovakvi i onakvi, da siluju redom i sta ja znam, ne cudi me nista to, zapad bi najradije emigrante al da su katolici i iz njemacke ako ikako moze ...
Najjace mi je kad fashisti na klixu izbjeglice nazivaju "fasistickom invazijom na Evropu" a nema komentara u kojem ne pozivaju na ubijanje, paljenje, nasilje... Ovoliko ludih manijaka samo na Balkanu ima.
samo?
''Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sredjenije nego ovi naopaki stvorovi, cija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju.'' - Sir Peter Alexander baron von Ustinov '93 god.
... i kakve to veze ima sa migrantima u Njemačkoj? Ili si to objavila samo zbog "pluseva"? Prc kokoško... 👎🏻
@SVAR0G jesi li procitao neke komentare pune zla i mrznje prije mog ili si instinktivno dodijelio stotine minusa jer citiram neku istinitu izjavu?? I don't give a sh.t! Mozes mi spucati 5000 minusa ali svejedno '' Srbi nisu narocito pametni...'' - Lorens Inglberger, drzavni sekretar SAD...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
To je normala, proći će. Neka vrsta zbližavanja među ljudima. Kao kad životinje reže jedna na drugu pa se brzo ušute. :-)
Muslimani su čir na dupetu Civilizacije
Sa Balkanskim izbjeglicama su bili kao sa familijom,ovo je stoka treba to vidjeti pa onda govoriti.
''Srbi su narod bez zakona i bez vjere. To je narod razbojnika i terorista.'' Jacques Chirac - francuski predsjednik, jun '95 god. sastanak sefova vlada EU.
Kmeeeeee kmeeeeee Munira. Samo je bitno da su islamski teroristi očišćeni sve ostalo je nebitno vjeruj mi
FRANCI KAD BI TE ZAROBIO POSTAVIO BI TE DA SLUZIS HRANU ARAPIMA A ONI DA TE PLJUJU U FACU KAD NISU ZADOVOLJNI S NECIM AHAHHA EHLEMUBEHLEM HRAAAAK.
Mene ćuva Allah jarane
@franziskussavojski aman covjece, otkud u tebi toliko mrznje i nepostivanja drugog i drugacijeg od tebe?
Sramota kakvih komentara. Ne morate biti oduševljeni Arapima, ali ne pada li vam na pamet da bi i na nas mogli tako neku gledati ili već gledaju... Uostalom, žalosno da se plješće napadima na ljude koji su jučer praktički došli iz ratne zone.
@Jupii: To su bila druga vremena, uostalom, bh muslimani nisu vizualno upadljivi u evropskom kontekstu. Što da se danas zarati kod nas, kakvo bi mišljenje prdvladalo u Evropi?
SharganovoUlje: ☹️ sramota da, pogledaj samo koliko komentara mrznje.. i svi su im isti.. zalosno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko ti migranti napadnu ljudi u njmackoj
njemacka je puna laznih izbjeglica iz svih zemalja svijeta ...ne zele da rade, lazno se predstzavljaju , kradu prave probleme ....
@Avalon777 tacno je i sigurno nisam fasista
Toooooooooo gaziiiiiiiiii Islamske teroriste sjeme im se zatrlo terorističko vehabijsko samo gazi i oštro sa islamskim govnima
@saavojskifranz kushhh sine zalim sto sam izdrkao u mamu ti i tebe budalu dobio...
Selam Kmeeeeeklejkum sljedbeniče pedofila Muhameda 😂😂😂😂
SAMO GLUPI BOSNJO DOBROVOLJNO UKRCAVA U AUTOBUSE ZA DEPORTACIJU NAZAD U RAZRUSENU DOMOVINU ILI PREKO OKEANA (95-96) IAKO JE NAUCIO JEZIK , RADIO , DJECA MU ISLA U SKOLU.JA U OVOM SLUCAJU NAVIJAM ZA ARAPE JER SVE STO IZASERES CES MORATI I POJESTI JEDNOG DANA PA NEKA I NIJEMCI TO NAUVCE VEC JEDNOM.