Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta ocekivati od prljavih cionista i svih onih koji podrzavaju tu genocidnu tvorevinu!? Nista cudno...nego prestanimo se cuditi i radimo da te tvorevine sto prije nestane zajedno sa onima koji je podrzavaju.
BARBARSKI CIN.VIDEO-http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2010/10/2010104142450285342.html SLIKA-PALESTINAC U RUKAMA DRZI NAGORJELE STRANICE MUSHAFA LINK http://english.aljazeera.net/
alo ... ti sto se pravis da si pametan ... pa ti pojma nemas !!! nemoj da si tolliki kreten !!! sta to bre pricas ...
ti jadniče misliš da si arapu bliži i draži zato jer si uzeo njegovu vjeru.haha pa i mi bijelci smo uzeli židovsku vjeru pa nas židovi drža za poluljude za koje ne vrijede talmudski zakoni.probudi se...osvijesti se...vrati se korijenu arijanskom.bijeli čovjek je još od vedoarijanaca za tri koplja ispred semitskih i ostalih crnčuga.mi bijeli europljani smo zbacili semitske okove koji su se 2 tisuće godina pomoću semitske vjere nadvijali nad nama.pogledaj...tko još u bijeloj europi ide u crkve semitske? samo stare babetine koje su joiš odgojene poput roblja.zar vi bošnjački arijci niste u stanju zbaciti sa sebe jaram crnačkih lažnih proroka i bogova? sjeti se svaki dan tko si i otkud potječeš.gdje ti je korijen
kad ćeš se naučiti već jednom da su arapi i židovi jedno pleme pogano.da su mojsijeve vjere judeizam,kršćanstvo i islam pogane tvorevine semitskih ljudskih otpada i najveća opasnost za bijelog čovjeka.
židove treba nagurati ponovo u kakve komore..ali sada im ne puštati gas,,nego zapaliti govnna ..nek gore prokletnici i na ovom svijetu a na onom će svakako goreti vječno !
ma neeeeeee....svi svršavaju od oduševljenja gdje god da se pojave muslimani.ti to neke krive novine čitaš.pa kako recimo ne bi volio muslimana imigranta...pa kome bi inače dao socijalnu pomoć,kome bi udijelio deset dječjih doplataka,kad bi si auto recimo francuz promijenio da mu alžirski imigrant ne zapali ovaj stari,evo i ajfelov toranj će sad obnoviti jer je muslimanskim emigrantima bio ko trn u oku od ružnoće pa su ga htjeli srušit,pa španjolci....kad bi napravili novi metro da im muslimanski emigranti nisu dali poticaj(vatreno-explozivni).ti se prijatelju malo bolje informiraj pa ćeš vidjet da su muslimani zapravo motor europe.
Ja ne znam sta je ovo citam novine ovdje i nitko nesto ne prosvjeduje protivu paljenja dzamije cak i ponegdje zlobni komentari. Izgleda da u Europi pocinju da mrze muslimane
Imo je i Muhamed 12 Poslanika i svi su pobjeni sem jednog koji je navodno pobjego, a taj poslanik Muhamedov u bjekstvu je JUDA i on je pobijo svih 11 poslanika.
TREBA REĆI PROKLETA ČIFFUTSKA GAMMAD ! TO EJ NAJBOLJI NAZIV ZA NJIH..
neka si hin rek\'o!
MOLIM VAS PRAVILNO PISITE. NISU SVI JEVREJI ZIDOVI. ZIDOVI SU OD JUDE. JUDA JE SAMO JEDAN OD SINOVA JAKOVA KOJIH JE BILO 12. LEVITI NISU ZIDOVI. APOSTOL PAVLE NIJE BIO ZIDOV. MOJSIJE NIJE ZIDOV VEC LEVIT. ITD. JEVREJI SU JEVREJI SINOVI IZRAELA OD OCA JAKOVA[JAKUBA] IZRAELA.