Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je prestigo Dodika.
Trump-a možeš porediti sa predhodnim predsjednicima Amerike a ne sa predsjednikom neke administrativne jedinice u Bosni. Mislim da je poređenje po principu: babe i žabe.
@drinskySrb Dodik. Nemate ni za kiflu a vi biste zid....pff
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ma jok platit če kinezi hahhahahaha
Ovaj se o jadu zabavio.
Hrpa kretena i maloumnih bogatih seronja. Da sam meksikanac, ne bi od mene vidio ni 5 para. Kinezi sigurno nisu mongolima ispostavili račun za gradnju kineskog zida... Ima toliko tih gadarija da ti se smuči.
Evo na primjer, prije neki dan, izraelski avioni ušli duboko u zračni prostor Sirije, i bombardirali sirijske položaje oko Palmire. Naravno nikome ništa, jer UN ne prepoznaje to kao agresiju, jer su i UN dužnosnici izdašno financirani od Izraela.
@Bobas I kad bi Izraelskim licemjernim političarima stvarno smetao terorizam, onda bi se odrekli financiranja islamske države, koju usput imaju odmah pokraj golanske visoravni. Da podsjetim. Izrael je okupirao golansku visoravan od Sirije, i sad tamo trenira i naoružava pripadnike islamske države. I opet naravno nema sankcija od UN-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
od cega platiti, puni kredita ovaj kao da je u bosni.
Čovjek kakv god da je predizborna obećanja je već izvršio bar 50%. Pa i ovo o zidu plača za Meksikance, osim u dijelu da će ga upravo oni platiti ! ANalizirajmo šta su obećeavali naši BiH Predsjednici i kolika je procentualno relaizacija. BAkir zaposlio Bošnjaka 0%, Ćova treći Entitet 0% i Mile nezavisna Srpska 0%. A tolike godine ranije su imali 100% relaizaciju ! Kako ba ?? Pa nisu NIŠTA obećavali i to su ispunjavali 100% !! :)))))
NIKADA Trump nije rekao da će Meksikanci direktno platiti zid, već da će se to desiti kroz povećanje carina i uvoznih taksi za robe iz Meksika. Kakav je ovo diletantski naslov !?
ako moze neko da pojasni, zasto bi to platili meksikanci?...pa ne prave oni zid
Jo lika i faca.. sav mi je onako nekako.... hahaha ma ne znam.. otkacen i lud...
Napravi sebi zid oko bijele kuce i zabi se u pm
Jest im ga sukno. Ovo kao kod nas, prije izbora jedna prica, poslije izbora kako on hoce.
K'o da ga je Radovan liječio.
Sastavite mu tim psihijatara.