Opozicione snage se povukle
1
Žestoke borbe u Damasku i Aleppu
Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto im religija, j***la ih religija i vjera
Samo naprijed Bashare, protiv imperijalizma !
laprdajte laprdajte, dok se kidaju cirkuski lanci oko vrata, rastu zvijeri i lavovi iz proslosti, jec vas jede mrak dok vi tu seruckate
sto je ovaj rat super, vijesti bi bile pravo dosadne bez ovoga odlicna slika btw
Selefija član parlamenta u Egiptu žego upola mlađu studenticu u autu pa ga uhitilo, hehehehehe, kaže malo se samo pofatali. Da je proba valjali šta za treće žene.
Uljezu iz Livna. Nije valjda da nemaš bide u kupatilu. Živiš bolan u 21. stoljeću. Ovako to izgleda.... http://vijestigorila.jutarnji.hr/var/mojportal/storage/images/gorilopedija/lifestyle/moj_dom/bide_upotreba_i_dimenzije_oprema_za_kupaonicu/1142774-1-cro-HR/bide_upotreba_i_dimenzije_oprema_za_kupaonicu_tabfull.jpg
Ovi arapi nisu normalni 100%,većih budala neviđe odavno,akako su prije bili pametni a sad sve KLOC DO KLOCA.
Hoćeš reći stid te je da budeš dio onih koji klanjaju samo All.ahu, obavljaju pet vakata, uče Kur\'an, poste ramazan, udjeljuju zekat itd...hoćeš reći stid te je onih koji se drže Islama...odnosno Kur\'ana i prakse poslanika a.s. Jel to postoji neki Bošnački Islam hahahahahahaha Jel to onaj \"Islam\" po čemu su srbi , hrvati i bošnjaci jednaki i po čemu su braća !
Ko da se oni toga sjecaju moj ti... 92\'-95\' su amere gledali kao bogove, a sad mrze sve sto rade. cak i kad ruse diktatore koji bosnu nisu fermali ni 5% kad joj je bilo najteze, ameri su im ogavni i mrski. ajd sto su ameri, nego i saudijci, turci, pa vidi samo sta pisu, hahaha
@Harem, Ne rise, živ bio. I ti i ovi isprani mozgovi, fkt ne znam kako vam više ne dojadi slušati vlastite gluposti koje pišete. Bog je na strani istine i pravde, a ne \"ovih\" ili \"onih\". Zbog takvih ko ti me i jest stid što sam sunit.
SAMO DA ZNATE , VAŠ VOLJENI GADAFI ZA KOJIM SUZE RONITE, NA ARAPSKOM SAMITU JEDINI NIJE PODRŽAO REFERENDUM BOSNE I HERCEGOVINE ZA ODVAJANJE OD SRBO-JUGOSLAVIJE.
HHAHAHAHAH GLEDAJ POGANI VLAŠKE I ŠOKADIJSKE ŠTO SE ISKUPILO DA SKUPA BLATE SUNI MUSLIMANE... MUSLIMAN PODRZAJE BRATA MUSLIMANA, A NEVJERNIK NEVJERNIKA... KOME SU SIIJE BRACA, TAJ JE JEDAN OD NJIH... ALL.AH JKE NA STRANI MUSLIMANA, A POKAZACE SE REZULTAT OVOG RATA !
Ajmo Bošnjačići, nedajte se... Podržati Assada ili ne podržati Assada - veliko je moralno pitanje, s kojim će te se, verujem znati iznaći. :))
@Bosna Ne nasjedam na propagandu! Ne mogu podržati Assadove zločine a znam da ih čine i to užasne zločine! Ali ne dam da se pljuje po bilo kojoj grupaciji muslimana, pa bili oni sunijje ili šije ? Ne podržavam Assada ni njegov režim a Američka politika mi je jasna kao dan i to što Assad čini zločine nema veze sa američko/cionističkom politikom u svijetu, da bi ga pravdali !
vidiš li ti bog ti jajan dokle to ide,muslimani a podjelili se na sunite,šiite,a imaju još i oni njekakvi aleviti pa kurdi i vidi ti konfuzije hem se mrze između se a muslimani hem mrze sve šo nije ko fol muslimansko,ma ja bi vas sve kamenom....
Da pogodimo uljeza , da probamo. Da nije uljez kamenjar koji čini nacionalnu manjinu u BiH ! A stalno nešto prosvjeduje i žali se da je majoriziran !!!
Nasjedas na price americkih lobista i kolaboratora protiv mira u arapskom svijetu, ono jedino sto cinis je da gledas njihove medije i prenosis ono sto oni govore i mislis onako kako ameri hoce da mislis, nisi obejktivan.