Nosile pojaseve s eksplozivom
0
Žene samoubice usmrtile 37 osoba u metrou u Moskvi
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino rjesenje je trajno ocistiti krscanske zemlje od kukolja islamskog teroorizma i fanatizma. protjerat stoku pomaahnitalu u tursku irak iran avganistan...... i ograditi debelim zidom, bodljikavom zicom, i pustiti struju. nek si yebu mater ludu izmedju sebe.
NEMA PODJELE DRZAVNE VOJNE IMOVINE NA ENTITETE, BOSNOHERCEGOVCI PO NIKAKVU CIJENU!!! BOSNJACI i BOSNOHERCGOVCI PROBUDITE SE I OSVJESTITE DOK JE JOS VRIJEME!
@sfafas:Šuti tursko kopile,vi ste dobili po pičci,kad se opet spremite probajte ponovo da nas napadnete,a do tad tišu mišu
baljonje, ebati cemo vam mame za ovo, zapamtite. checheni, talibani, bosnje, palestinci, pogani pogana. sta vam samo radimo, i najbolje sto mozete je dici se u zrak? E sad cete dobiti jos vise
@@hare gdje si macor j.e.bo te... hhahahahah. koji si i.d.i.ot
eeeeeeeee vecini vas se mame bolesne n.a.je.b.em i da hocete vi letiti u zrak, koje bi to zadovoljstvo bilo.
Bravo hare,tako treba. Koke vole pacifiste. Tebi je doduše svejedno šta koke vole jer si ti p e d e r č i n a -i to pasivna. Maca-dakle.
@FANTOM, BOLESNICI BRAVO ZA KOMENTAR MOMCI. KOLIKO VIDIM muslimanima JE POZNAT SCENARIO POBIJ SVOJE (I DODAJ MALO LUTAKA IZ IZLOGA, UBROJI IH U ŽRTVE, KAO ŠTO DODAJU SRBE U SREBRENICI PA IH BROJE KAO muslimane) I ONDA OKRIVI DRUGU STRANU
ja sam ovo sve fino sredio, zivim u moskvi i radim za rusiju....
svaki atentat koji je bio u rusiji su organizovale ruske tajne sluzbe!!! to svak zna!!!! treba pumpat naftu u ceceniji!!! sve sto je rusija organizovala ko atentae ili drzanje taoca po teatrima, skolama itd....to su ruska tajna sluzba i putin oraganizovali....
Zalosno, stradaju nevini, saucesce porodicama. A vas u Sa-x treba na sud zbog objavljivanja bolesnih komentara, imajte malo postovanja prema zrtvama!
ratko hvala ti za serbenicu, volim te
@fantom Da, u pravu si, taktika je vidjena na Markalama...raznesi svoje da bi ostvario neke politicke interese. 90% ovih sto komentarise komotno moze u ludnicu, dozivotno.
Ovo je najvjerovatnije djelo ruskih snaga. nakon ovoga ruska nacija ce postati jedinstvenija, a u skorije vrijeme mozemo ocekivati i napad na ceceniju ili neku od bivsih ruskih muslimanskih drzava. Ovo je samo opravdanje narednih ruskih akcija. Toje stara, vidjena taktika mnogo puta do sada u historiji.
Tako je govorio i drug Staljin zatrpavajući pod rusku zemlju milione nedužnih ljudi.pa zar može iz takve zemlje i niknuti nešto drugo nego krv,znoj i suze.