Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je moguće ženama davati manje novca za apsolutno isti posao koji mogu obavljati i muškarci, onda uopće ne bi bilo zaposlenih muškaraca. Danas je važniji omjer između pojedinih grupa na pozicijama nego sposobnost individualaca koji se tu nalaze. Dokaz ovome je činjenica da im je bilo nužno spomenuti da je "samo 14% žena u pozicijama izvršnih direktora". Ko je sposoban i ko želi, doći će do te pozicije. Ali ne, Ameri su morali ubaciti "affirmative action" pomoću kojih žene i manjine masovno ulaze u razne profesije iz čistog razloga što su žene i pripadnici manjina. A ovo postaje (ili je već postalo) trend i u drugim razvijenim zemljama. Caros, u pravu si.
zato nam i jeste ovako katastrofalno stanje u svijetu.
A kuhinje prazne -.-' sramota
"Biti lider isto je kao biti dama. Morate li drugima objasniti da to jeste, onda to niste." Margaret Thatcher
Ona je kurva fašistička !!!
@ SFRJ.Tito - dok nas je tvoja nacikomunistička JNA rokala sa okolnih brda ta ''kurva fašistička'' je govorila ovo: http://www.nytimes.com/1994/05/04/opinion/stop-the-serbs-now-for-good.html A njen bivši savjetnik Sir Alfred Sherman, fanatični komunista, sve vrijeme srpske agresije proveo na Palama kao savjetnik Karadžiću i ostatku bande. Imbecilni nacikomunistički pavijanu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moje su drugarice uvijek bile hrabre i jako žene :) :) !!!
Jake*.