Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjernik covjek koji to prihvati od srca nema sanse to da uradi dali to bio musliman,pravoslavac,katolik nema znaci svakom je vjerom to ZABRANJENO.Kleptomana je bilo i bit ce svugdje.
Prije si mogao uzmeš pasos od bilo koje trebe, staviš nikab i pići, ali sada su tome stali u kraj.
Srpkinje nabavile hidzab pa kradu po Londonu s ciljem da oljagaju islam...
ovo nisu žene muslimanke nego rumunke.one sve zloupotrebljavaju da bi te pokrale.ima ih svuda.spavaju po parkovima.varaju narod i ulaze u stanove.ovo vam je živa istina.
Ima katolika,pravoslavaca sto kradu, pa naravno da ima i muslimana.Odnosno svih tih koji se tako izjasnjavaju.
A satro pokrivaju se da ih muskarci ne vide 😂😂😂 Sad je jasno cemu zaista sluze ovi šatori
@ProdajemKrmad Hajd jedi vnago od tih svojih krmadi kad ne znaš ništa pametniej.
ovo su rumunjski cigani.oni su se raširili po cijeloj EU i nema šta ne rade.
Sjajan trik, isprobati cu hahaha
tobejarabi!
Stara fora iz pakistana xy klipova sa takvom forom
ma to mile i el bake malo u shopping krenuli hehe
e vako isto muslimane optuzuju za terorizam, 80% namjestaljki!
Od Allaha se ništa ne može sakriti.
Od drgoga Allaha nemozes sakriti nista pa tako i njihovo prerusavanje u cestite muslimanke
Hriščani koji glume da su muslimani nisu nastali jučer, toj hriščanskoj praksi oni pridaju pažnju makar u zadnjih par stotina godina, hriščanski misionari su često učeni da se pretvaraju da su muslimani kako bi "preveli" muslimane na kult hriščanstva, imate puno takvih slučajeva razotkrivenih na internetu, uglavnom sami sebe izdaju jer jako malo poznaju vjeru..
@SelmoOperativnaZapad Dobro ide tim misionarima, pogotovu u africi!Lani je afrika, po prvi put u povijesti, postala pretezno krscanski kontinent!Oko 2 miliona muslimana prevedu na taj "kult" svake godine (muslimanski izvori-libijski muftija)!