Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bi mi dali zeni finansije.... i kad bi se to i desilo ne bi nista smjela uraditi sama
Koje tri pozicije? Misionarskoj, "69" i .....?
Doggy Style?
@praznaprica Vidi se da si mlad i neiskusan... ;-) ..misionary zna biti itekako dobra....ne valja jedino ako dolaziš u situaciju da cura ispod tebe izgleda ljepše s kesom na glavi... :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kroz historiju su uvijek muškarci na ratišta išli, za slobodu i prava se borili. Dok su žene gledale kako spasiti živu glavu i za koga se udat trebalo. Civilizacije su stvorili muškarci i sve što postoji je zahvaljujući muškarcima koji su prolazili kroz svašta, danas se ženama tepa i bali za njima i spušta kritetij. Nema ravnopravnosti zatucani balkanac!
@fantom slobode aj sine ohladi, kakav kompleks moraš biti da ne razumiješ historiju iza ovoga.
I šta hoćeš sa time da kažeš? Što je historija u historiji treba i ostati. Vremena se mijenjaju i žene su zasluženo dobile veća prava. Ti idi i živi u Saudijskoj Arabiji ako ti se ovdje ne sviđa, pa neka ti samo čiste, peru, prave jela i odgajaju djecu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)