Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Kad ti ameri nude uslove, prihvati odma prve. Jer na drugim ces dobiti jos manje.\" Jaser Arafat
Pisanje uz vjetar prepusti Dodiku i Covicu, oni su u tome dobri.
De ti ostavi cifute na miru i gledaj BiH. Saudijci i ostali arapi su u krevetu s njima i amerima. Sto oni ne pomognu palestincima. Pogledaj koliko cifuta radi u Dubajiju. Sto bi se mi sikirali za to. Decko ohladi molim te.
@@Hamza Tako je. Poslije Indijanaca, cifuta, komunista, muslimana...ko bi sljedeci doso na red? Tako smo se mi radovali raspadu sovjetskog saveza pa gledaj sad sta bi. Samo vi cutite.
Neka cifuta, ako njima dodje mogla bi i nama jos zuca. Dok je raznolikosti dobro je za razlicite. Cim je manje ima na*ebu i ovi drugi razliciti.
a mi ćemo još uvijek pokušavati da uđemo u EU
Čuj , žene će biti moćnije, a muslimani će se seliti na zapad , valjda da karaju te žene
A HOĆE LI NAM VIZE DO TADA UKINUTI,,,,HA,,,??
Mozel mi ko pojasniti sta znaci rijec petabajt.
A čivutima će doći žuta minuta. Uključujući i ovog Tofflera.
Kaze cet.nik Muji, e jesi glup Mujo ko u iz onog vica, grom te kresno. Kad ce ti njemu Mujo, \"E moj cedo tebi treba 2000 godina da skontas vic, al\' jos ga nisi skonto!!\"
I djeca će da pjevaju.: \'\' Ja sam rođen,gdje džamije nema\'\'.
Eh da su ljudi malo pametniji i slozniji...daleko bi mi dogurali.
Jedan je Bog za ljude i vanzemaljce.
ja sam prvenstveno mislio na religiju!!! a za ostalo....yaeh right :/