Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Abalahazmala De la Kikiris Pasoš- Norway
Wazda
hans christian el pakšuiani
africka crncuga, sta drugo reci...
Norvežanin porijeklom iz Somalije nakon što je boravio u Siriji ubio Amerikanku u Londonu ! Pa ovaj Svijet je postao jedna velika BiH ! Ne zna se više čiji je u čijoj !
''Žena ubijena u Londonu je Amerikanka, a osumnjičeni Norvežanin porijeklom iz Somalije'' A očevici su bili muškarac Estonac, porijeklom iz Gruzije, i žena Holanđanka, porijeklom iz Albanije''
Ja vam kažem da je Norvežanin kriv
Sad ce se javiti neki ocevidac koji je cuo/la da Norvezanin Somalijskog porijekla vice Allahu Akbar.
Zapadni mediji furaju "politicku korektnost" i svaki napad traze sve moguce alibije da to nije djelo islamskog teroriste i da nema veze sa islamom. Na zalost svaki put se ispostavi suprotno. Ovo mozda nije teroristcki napad (politicki motivirano), ali vrlo vjerojatno je motiv islam i islamski obicaji.
Bas me cudi da ovaj vid zlocin nije okarekterisan kao Terorisiticki !?
Isis preuzeo odgovornost
Ćovjek strado psihićki pa uzo hanđar i nasrno. Koja vijera nidje veze.
@Ja Jesam Alien ne kaje se bošnjački jezik neg bosanski jezik, medjede. Haj ti još malo doući funamenalne stvari iz lingvistike pa se onda vrati da kometarišeš nećiji pravopis.
nema napada dok to ne bude u interesu amera i slicnih tako opusteno hodajte cim se pocne negdje malo zatezati oko nekih stvari ameri zovnu svoje isilovce i oni djeluju to se zna tad se treba paziti a ovo cakijanje po ulici je bilo i bice i nema to veze sa terorizmom i naciom
Norvežanin iz Somalije ? Ja sam u BiH i iz BiH , nidže veze ! , nema šta da jedem a treba da brinem o Norvežaninu iz SOmalije.
Izgleda da amerika uspješno izvozi svoj rasni model i u EU. NAkon što je Izrael također primao iz SOmalije ALI SAMO JEVREJE !! Ubuduće nek EU prima krišćane, pa će imati manje problema. A islam ? Pa islamska država, izgleda je to definitivno.
@husejnkapetan007 Jok ti si. Upravo Trump izjavljuje da je Hilary osmislila ISIS. Ne ja.
Tek smo na pocetku...
mariijuana@ dje ti bude ovih dana
Sreća pa sam ja iz Bosne :D
Dzaba ti to opet si na crnoj listi. Usput onako ja velike ti srece sto si iz Bosne, to kao tamo med i mlijeko sta li?