Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, oni žene ne udaraju bičem, ali puškom...
mozak izbijeljen od pranja, nervoza je izazvana odavno, pa se lako poteže...
Vjerovatno bi kreteni ubili i bebu ali nisu je vidjeli. Koji su to kreteni boze. Kad im naoruzan covjek krene ubijati, ubije 50 ljudi i treba im dan da ga ubiju, al zato zenu ubise za minut. Stoka.
Sreca pa nisu pucali u bebu
da su i bebu ubili digla bi se cijela crnacka populacija..znali su oni tacno u koga pucaju sa debelim razlogom "htjela je autom dici u zrak citav parlament"..smijurija
da je bijela pucali bi u gume
Jedna misao..nova auta su sva u elektronici..znači kompjuterizovana maksimalno. To omogućuje i daljinsko upravljanje auta od strane enesej-a ciajej-a i ostalih interesnih grupacija koje imaju svakojake tehnologije. Ti sjediš voziš i sve super..and then out od nowhere..
TEbi treba u mozak ugraditi daljinski
uuu kako duhovito s tvoje strane..tvoji roditelji mora da su ponosni na tebe.
To im je svojstveno, ubijaju nevine...mamu im američku!
Koje nevine?
Hirošima i Nagasaki npr
Da je u pitanju bio neki brada odma bi osudili bliski istok za teroristicki cin. Ovako nista.