Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E i ovo da cujem, da kazu najsiromasnija zemlja u Evropi a da se ne spominje Bosna i Hercegovina :) (Y) A inace, mnogo je tesko zamisliti kakav to covjek moze imati problem pa da se odluci na samospaljivanje :/ Strasno
Spalili bi se i mi al nemamo za benzina jbg kriza nas stukla.
Šteta brate commie što za tvoju bolest nema još lijeka.Vozdra jarane živ ti meni bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niko normalan se ne bi samozapalio. I kome je naškodila? Valja joj se sad izboriti sa bolovima, a onda opet nanovo u isti, možda čak i gori život. Odabrala je najgori mogući put da iskaže svoje nezadovoljsto.
Ovi što se pale su gori od onih što se check-inaju svugdje. Attention whores
da se bugari druzili sa nama ona se vjerovatno ne bi palila jer bi vidila da ima i gore od gorega
Oni bar mogu sa svojim pasosem ici i raditi u Evropu. A mi sa nasim mozemo obrisati dupe. Kad bi se kod nas spaljivali svi koji su siromasni pola ljudi vise nebi bilo.
Posto nisam nekulturan kao ti ja cu ti iznijeti dokaz umjesto psovki: http://www.euromove.org.uk/index.php?id=20539 Naravno, ako znas engleski mozes procitati.
Ako ne znas engleski evo i na domacem jeziku: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/431658/Rumuni-i-Bugari-od-danas-slodobno-rade-u-celoj-EU
U Bugarskoj je pravo tesko. Plate radnika 400 KM, radi se 8+ sati, cesto 12 sati dnevno, uslovi rada isti ko '80 tih, strane kompanije su do prije 6-7 godina imali kampove u kojima su radnici radili 3 mjeseca pa idu kuci, policija brutalna, kriminal sveprisutan, kafane pune a cijene ko na zapadu. Tako, uzimajuci u obzir Ukrajinu, krizu u EU, stanje u regionu, ovo izgleda bas ozbiljno.
Kako su nasi pra djedovi zivjeli, trebali su se svi zapaliti, covjek nikad nije zadovoljan
Hot!
Bugarska je vecu EU ako se nevaram pa se pojedinacno spaljuju ,kada SVRBIJA bude i ako i kad bude onda ima da bude i ako bude onda ce to biti GRUPNO jer oni su sa nebesa
I onda Bosanci misle da im je najgore. Ovo samo pokazuje da je CITAV SVIJET u zabludi od strane Satanista. EU je novi Babilon i nije napravit da vam poboljsa zivot nego da se napravi toverina protiv Boga. Cak je i himna EU Oda Radosti koju je komponovao Bethoven-Mason a njegov ucitelj je bio clan Iluminata a inace pjesma je o udruzivanju covjecanstva. Sve vas oni vode u zabludu.Okrenite se sebi i sami stvarajte.
dajte momku malo dande nek se smiri
Eto koliko je glup narod. De Guglaj "EU Babel" da vidis da je parlament u obliku Babilonskog mita. Jos vam stave pred nos i glupa raja opet corava i ne vidi nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nezadovoljstvo sirom svijeta ..
super neka si jedna debilka manje..........kad nemas nista bolje spali se
sta ti je glupaco
Europska unija
žena se zapalila :O, bolje da uzmem aparat i da slikam...
Et' sad' zamisli kakva je situacija u Bugarskoj ako je BiH bogatija od nje :D Znači uvijek ima gore od goreg.
pa ima gore kad se oslanjate na politiku i na politicare, samo gledaj sebe i pokusaj sam da uspijes u necemu sto zelis
Da je kojim slucajem nosila nikab...
ne bi joj muz uopste dao da izlazi vani lol
opusteno momcino