Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti je majka. Vidi da ce ih bus udariti i da nema apsolutno nikakve sanse protiv metala al' opet svoje dijete grli da ga zastiti. I zastitila ga je. A 28 godina poslije, kad se glas kroz mutaciju promijenio, opet djetetov glas prepoznala. Dzennet je pod vasim nogama.
Dzennet je samo u vasim glavama
Čudna je i zaista ne mjerljiva ta iskonska majčinska ljubavi prema djeci. Prvi ja dok mi je bila živa prema njoj sam se ophodio kao prema dušmanu, samo za to što me je zvala na mobitel da pita kako sam i jesam li jeo i jesam li obučen kako treba. Danas za samo 10 sekundi njenog glasa ne bih tako mi Boga žalio umrijeti.
kod nas bi je za 7 dana ikljucili s izgovorom nemoze se nista napraviti
Jedna je majka, mnogo ispred svih ostalih!
Ne lazite....u bolnicama smetaju oni po mrtvacnicama,,,a kamo li da drze pacijenta na aparatima 30 godina.....jednom nek je struje nestalo ,nestalo bi i nje.
Zaboravio si žutu tableticu popiti, ajde smučko po terapiju.
@smucko777000 al ne znas da je familija mozda placala svaki mjesec troskove sto ona tu lezi, mozda je iz neke druge zemlje dovedena u njemacku jer je familija bogata i mogli su joj priustit najbolju bolnicu i nijedna bolnica nece reci “necemo” kad pacijent nije osiguran a njezina familija u mogucnosti platit direkt na racun bolnice bez ikakvih formaliteta 500.000-1.000.000€ godisnje samo tako! Ne seri!!!
mi još uvijek evo 23 godine u komi ,udario nas sektaš Bakir
prvo pitanje joj navodno bilo, jel ukinut šerijat ? nije sestro. Uključi opet komu.
u Bibliji se spominje i.propis prekirvanja lica, “I Rebeka podigavši oči svoje ugleda Izaka, te skoči s kamile, i reče sluzi: ko je onaj čovjek što ide preko polja pred nas? A sluga reče: ono je gospodar moj. I ona uze pokrivalo i pokri lice.” (Prva knjiga Mojsijeva 24:64-65)
Garant ju je neki naš njegovao u bolnici ...
Izuzetno lijepa prica,srceparajuca,nisam znao da su zene u saudiji mogle prije 28god voziti auto.
Slučaj kontra pobornika za davanje injekcije (eutanazije ) otpisanim na potpis najbližih.
Uranila zoru prevarila
Aaa loši ste mi nešto s crnim humorom picuni
i odmah poletila da stavi hiđab.E y3b#m ti život.
@OKOnaOKO stavi ti dislike ako hoćeš do sudnjeg dana.Ali hiđab nije bio dok je Muhamed sallallahu alejhi ve sellem bio živ.
@OKOnaOKO Da ste imalo Kur'an učili znali bi ste šta je sunet i hadis.Ne bi se priklonili vehabijskom tumačenju vjere i uputa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaista je fenomen...drago mi je mnogo...
hećimima bilo žao. 3000 EUR je dan njege takvog bolesnika