Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko god povlači konce, smisleno ih povlači... nema greške
@Vicious jah
@CheshireCat Koliko je lakse vjerovati u teorije zavjere nego prosto da budala budala "radja".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakvoj proslavi? Sta pisete? Za vrijeme obavljanja Bajram namaza i nije to nikakva proslava ili teferic. Sto ne mogu nepismene novinare!
Ako je ono novo auto gdje ga možeš hakirati, onda je definitivno djelo Mi5 službe.
Krstaški terorizam
Nije krstaški terorizam jer ta žena uopšte nije kršćanka. Kršćani su miroljubivi. Kršćanstvo kaže: "ko tebe kamenom, ti njega hljebom. Također, "kad ti neko opali šamar, ti okreni glavu da te udari i u drugi obraz. Tako da ovo nije i ne može biti kršćanski terorizam.
tako i treba, sta se imaju kurchit po krscanskoj zemlji pa onda kao iznenadeni...sta bi bilo da se u S.Arabiji odrzi bikini natjecanje na javnom mjestu, glave i ruke bi letile svuda
To je i njihova zemlja, kakve veze ima vjerovati u nesto sa gubljenjem drzavljanstva. Pola njih su konvertiti, citaj malo, LP
pa sve dok nije poceo ovaj holivudski teror..u muslimanskim zemljama su vjernici drugih konfesija stoljecima i vise ispovijedali vjeru obiljezavali praznike slobodno i bez i najmanje ugrozenosti Plitko ti to skroz posmatras...idi cuvaj krmadi po romaniji tu dolazis do izrazaja
terorista ovaj puta obrnuto
A OVO NIJE TERORISTIČKI NAPAD, HA? Kad je napad na muslimane to se ne pika, jel??? Stoko dvolična.
Ja ne znam sto se jos iko nada i ocekuje da ce proglasit terorizmom nekog kome ime ne pocinje sa ebu i istjeran je iz svoje domovine gdje su ga "diktatori" drzali pod kontrolom a sad je u cvijetu demokratije ebu rahman odlucio da bukne u tom svijetu demokratije.
Ovo je postalo nesto kao ,,plavi kit"!!! Igrica :)
Zao mi je nevinih, al jbg dosadio Europljanima arapski terorizam.
Samo glupi ljudi na kratke vijesti, bez ikakvih relevantnih detalja, donose zaključke. Za ove druge bolesnike iz susjedne nam države nije čudno.
Treba ga zabit negdje
Budala i krivog drveca nikad nestati nece
Je li ovo neka nova moda ??? Nista,kada je vama teferic u Potocarima ???Da demonstriramo englezima kako se to zgrce sa puta :)))
@Prd0nja sta si se istripovao i primio...Pa ne bi ja sine radi vas dana zatvora odlezao!
kako ovo nije teroristički akt ,g.vna licemjerna.
Kad se musliman zabije autom u katolike onda je terorizam a kad se katolik zabije autom u muslimane onda nije terorizam. Sve dok bude tako nema napretka. Dvolicna Evropa.