Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...klipani, o zemljotresu je riječ :)...ne o vašim kompleksima...
Halo P-O-T-U-R-Č-E-N-I, svi znamo kako ste vi nastali i zbog čega ste prešli na i.slam , ali ne zaboravite da vas pravi Turci nikad nisu prihvatili kao ravnopravne, već samo kao poslušnike i sluge.
koga boli k.... za tursku stoku?? ne javljate slabe zemljotrese ni u makedoniji ni albaniji ni grčkoj ni srbiji ni hrvatskoj ni mađarskoj ni rumuniji ni bugarskoj... zašto baš u turskoj? kontate da smo turci .al ste se zah.bali hahahahahahah