Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preporuka, od 9h-15h mazati se vegetom radi hrskavog tena.
I ja sam bila najvruća ovo ljeto, od kad sam spoznala za sebe.
Musa, seljačino kozojebna, ti možeš samo da mjeriš temperaturu svojim kozama u toru, ako ti i one dopuste :D Al ako imalo sličiš njima, hoće, neće se one bojat.
Herka.... Herka.... Pa stvarno.... Nema smisla 🙌
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa nije bas skroz istina. Svedska nije 'ladnije ljeto imala, strucnjaci bi rekli cak od poslednjeg ledenog doba. A taj se desio prije 10. 000 godina i svi ga pamtimo. :)
sve je laž, samo pusta laž, š'o se oko naske u krug vrti... i 23 septembar...
Pa imal logike da se zemlja zagrijava ako je topliji mjesec od proslog bio čak 135 godina prije?
a reći će da je decembar najhladniji u zadnjih 135 godina, ambalaža mora da rotira... to ako preživimo 23 septembar...
Ima veze za raznorazne lobiste,treba uzet još ono malo para što je sirotinji ostalo.Pa prije 50 godina su nam rekli da nafte ima samo još do 2015.
Dajte ba kakvi su to pretenciozni naslovi . Sto pedeset godina nije mjerodavan period posmatranja da se zaključi to što zaključujemo. Možda su ovo samo normalne fluktuacije unutar primarnog ciklusa. Ne možemo govoriti da su primarni ciklusi u smjeni.
Ovako juli i treba da bude, a ne kisa i s***vi.
Polako, polako ulazimo u novo mini ledeno doba.
Kao sto retardirani republikanci u Americi i FOX news kazu: globalno zatopljenje je laz, planeta postaje sve hladnija i hladnija (ja, naravno, a to sto Kalifornija, pola Evrope, Afrike i Australije gori je samo slucajnost), mi ne mozemo da kontrolisemo sta bog radi. -_-
ODO KOD JOVANA DASE RASHLADIM RAKIJOM
BAĆO MOJ JA SE RASHLADŽUJEM SAMO PIVOM I RAKIJOM KLIMA NIJE DOBRA ZA BUBREGE JER ME STALNO OD KLIME BOLI GLAVA