Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
biće tu velikog rata naročito oko Kine i Rusije to je samo pitanje trenutka i okolnosti.
biće sve u crvenom ...
Na proljeće i Balkan gori
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opet lazete sjeverna koreja ne ratuje! A ni pola obojenih drzava.
To se zove pakovanje informacija. Mediji u službi NWO. Problemi su u tuđoj, a ne mojoj avliji. Zapad je idealan, a sve izvan njega je ono što ne valja. SAD je na pragu među-rasne eksplozije, ali s tom informacijom se ide pod tepih. Zamislimo nemoguću situaciju da se Bog, ukoliko postoji, spusti na zemlju i resetira palnet. Ko bi bio na gubitku a ko na dobitku? Bogati bi bili na gubitku, a sitrotinja na dobitku. Bogati su dakle srž problema.
Kad smo gamad, glupa gamad..
Kad smo gamad, glupa gamad..
Gdje je rat u Rusiji? Sirija nije poligon za ratovanje, nego pokušaj zapada da instalira svoju demokratiju koji je lukavo iskoristio isil da instalira opet svoje koljače na vlast, uz poziv na đihad i omiljeni nam šerijat. Rusi su tu samo hebali mamu svima....
hajmo jos jedan svjetski rat nismi dugo
Treći svjetski rat bi bio i posljednji... a s obzirom na situaciju u svijetu i to je moguće.
sreca pa je nasa bosna bijela
Zašto na karti nema BiH ?.Neki ovdje nisu prestali voditi rat.
Zašto ne objavite kako se Danis Tanović zarazio koronom i pored toga što je vakcinisan sa dvije doze??
Korona a u paketu korone treba da nestane koja milijarda ljudstva. Pored korone ratom to se još ubrza.
Neko prne u Moskvi, oni odma oboje pola karte svijeta. 🤡
a bih?
Vidi koliko sukoba, a namjenska BiH industrija kojoj odgovaraju sukobi u državama tzv. trećeg svijeta je na koljenima osim možda Igmana.
Hvala Bogu da je na koljenoima, dabogda se ugasila. Tako nam se i 92 vratilo sto smo naoruzavali ljude jedne protiv drugih u zaljevskom ratu.
Sreća pa je baš mirno u Australiji, Francuskoj, USA,...
"Zemlja nikad užarenija".... jeste li vi ikad culi za 20 stoljece?