Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Mi gradimo prugu, pruga gradi nas!" "Tito, partija, omladina, akcija!" "To je nama naša borba dala, da imamo Tita za maršala." "Amerika i Engleska biće zemlja proleterska!" To su bili slogani, `ta će ovi Korejići, samo loše kopiraju, k`o i susjedi im... :)
"Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi." "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti." "Ako želite pobijediti u utrci, morate prvi proći kroz cilj." "Bolji je častan bijeg nego nečastan poraz." "Hm, zahvaljujući mom vozilu, ako ga nekakav kvar ne prisili da stane, stići ćemo ga za otprilike dvije sedmice!" "Ko hoda ne trči" "Kad se borim, neprijatelja nemam!" "Ko leti, vrijedi, ko vrijedi, leti, ko ne leti, ne vrijedi." "Ko izgubi dobitak dobije gubitak." "Pijte mlijeko, zdravije je od nafte." "Bolje ispasti budala nego iz voza." "U vinu istina... u istini vino... Pijem ovu čašu... čaša pije mene!" "Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega." "Ko živi pjevajući umire zviždući" "Kad vidite duha, napijte se Pik piva do uha!" "Bolje izdati knjigu nego prijatelja!" "Spreman sam umrijeti časno. Ali ako nečasno, onda ništa!" "Ko utekne s bojišta doživi da se ponovo bori."
Ajd' stisni pa reci ne valja slogan ili ne svidja mi se :)
Ovi su otisli u tri...
Samo malo da se situacije raznorazne smire, onda ce se i ta Sj. Koreja satrati sa zemljom i narod osloboditi
"Napravimo od naše države zemlju MAGIČNIH gljiva. Neka uzgajanje MAGIČNIH gljiva bude naučno, intenzivno i industrijalizirano!"
“Omladinskim snagama, radnim brigadama, mi žanjemo žito, žito, živio nam maršal Tito”.
Bolje se ne ismijavati, tim vise sto je i kod nas ne tako davno bilo vrhunskih genijalstina, tipa "losije danas za bolje sutra" i slicno.
Nije toliko bijedna kako je mediji predstavljaju.
Sada će to Dodik da prepiše pa ove slogane uskoro možemo vidjeti u boljem dijelu BiH
Patriotski slogani korporativnog kapitalizma Djubrad uzima nasu rizu,psenicu,nacionalna bogatstva i odrzava kapitalizam Nasa zemlja je zemlja ljudi koji su pojeli gljivu ludaru demokratskog nacionalizma,podupiranog od EU intezivno ,naucno do robotike. Neka ovom demokratskom zemljom odjekuja pjesma da riba smrdi od glave. Razgradijmo nasu zemlju,da bude najbjednija na svijetu.Neka ona bude pakao za nase narode kako su zamislili nacionalne vode. Neka zivi velika pobjeda sviju protiv svakoga. Branimo nasim zivotima Troglavog zmaja. Sluzimo pol. elitama i bankama. Kladionica je ekvivalent religijskih ustanova a one su promaja. Kako rece Sun Tzu:"Drzi prijatelja blizu a neprijatelja jos blize". Oslanjanje na samog sebe donjeti ce ti samo frustracije,ali oslanjanje na stranku tvoja je buducnost.
Iskreno ovo je najbolje uredjena zemlja na svijetu. Vojska i sigurnost zemlje na nivou
Ma ja ba', vojska je vazna... Hebo gladan narod...
...mirno spavajte, rata neće biti...narod zna...prijepodne mislim jedno, popodne dugo...srbija se saginjati neće...volim i ja vas...hrvat ne može počiniti zločin...jugo-četo-komunjara...
...svaka država ima svoje šuplje...
...ma "predziđe kršćanstva" je sve izdominiralo :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ni rijeci o onome kako su osvojili titulu prvaka na SP u Brazilu :)
I nije urnebesno nešto. Možda je do prevoda ili senzacionalizma?
kako lijepi zubi ,ali za izbit :)