Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel Ukrajina objavljivala, kad su agresori napadali Bosnu, naravno da nije, zaboli nas vise i za zelenskog i taj narod koji je dolazio, da bi ovdje ubijao.
Na koji narod misliš? Ako mislis na etnicke ruske dobrovoljce iz Ukrajine dosta ih je ovdje ostavilo kosti.
Ma rtard hodao u gacama po bini glumio debila i on predsjednik
Pajac mali
Hajde malo na Index portal sa proruskim komentarima, zašto ste zatrpali ovaj. Tamo vas ostala šaka jada pomozite svojoj srvskoj nejači, pometoše vas rvati u komentarima🤣
Diktatura ludila. Jucer je njegov pomoćnik objavio kraj ofenzive koja je koštala hiljade života, stotine zapadnih tenkova, oklopnjaka. Zeleni je zabranio iduće izbore, 10 oporbenih stranaka proglasio antidržavnim strankama, uveo diktaturu i uzeo medije pod svoje. Pitanje je trenutka kada će ga objesiti naopačke
trebali ste tamo gdje ste i krenuli, na belgorod i kursk ali nije jos kasno.
imali ste lijepu zemlju kako vidimo na slikama , bespotrebno samounistenje...
trebali su ko servi sto su pustili turke da im prave kopilad i hebu ih u bulju pola milenija, milina. samo dzaba ginu.
botovcine kazu kako zelinski salje u smrt vojsku braneci svoju domovinu. a sta kazu za putina i naciste iz ruSSije ? 🤡 vjerojatno im nije zao ruSSki nacista 0a zato pisu to 🤡🤡
Oni se bore za Ruski dio Ukrajine i to im neko ne moze osporiti
E gdje au sad ovi viski vojni stratezi sa klika sto su iscekivali kontraofanzivu i prali nam mozak sa njom pola godine? Sa bi? Gdje ko sta kako, kad?
poslije F16 tražit će F22 i F35...
Vidi njega, kaka je roba ovih dana Zela? Neka depresivna robica slabo mi se ložiš
Najsmesnije je to sto on misli da njemu neko nesto duguje, da on moze da pucne prstom i kaze- treba mi to i to, i onda da se svi polome da mu to daju. Stvarno ti Ukrajinci imaju neku specijalnu psihu, cudo jedno.
Protofanziva ide tesko ali ide, prije 10 mijeseci bilo je ne zamisivo tako sta.
Mi(svi narodi u BiH) znamo kako se vodi drzava,ti Zelenski nemas pojma. Mi mozemo da trpimo karanje u mozak kakvo ni faraonovi robovi nisu osjetili vec 30 godina ,a opet nebi se bunili(pogledajte sta je demonstracija zbog jednog ubistva u Francuskoj)
Pametno zboris. ..