Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ne ozenih se,braco moja
Ni ja u pm
Bacit će je al u qrcu, pa ko više vjeruje medijima i političarima. Ugasite internet i ne gledajte vijesti i vidjet ćete kako je život lijep
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma baci je vise, svakako je sve otislo u tri lijepe..
Fakat se zivot sveo na jedno veliko smece u zadnjih par godina tako da je sasvim svejedno.
User...81 Odavno nisam pročitao pametniji komentar.
Ovom u zidovuu se diže kad spomeneš nuklearno oružje.
Nedavno najavili distribuciju kalijevog jodida u Ukrajini. Ako tad Rusija nije razmatrala opciju nuk., zasto jodid? Ako je Rusija vec tad razmatrala, zasto danas takva izjava Zelenskog?
Ovaj retrd od zelwbakog je gori od ove nase trojice zajedno. Mislim stare dugogodisnje trojke..
Ako moze na Alipasino Hvala
U originalnom tekstu na engleskom pise: "They begin to prepare their society. That's very dangerous. "They are not ready to do it, to use it. But they begin to communicate. They don't know whether they'll use or not use it. I think it's dangerous to even speak about it." Sto bi znacilo da jos uvijek nisu spremni da koriste nuklearno oruzje.
Naporni ste sa ovim Hitlerom vise! Pseto nacisticko! Mrs!
Nebrini Zelenski, ako baci bit ce” From America With Love” za njih. Oni to dobro znaju.
Evo sta se desi u zemlji u kojoj je implementiran Sejdic Finci. Njihov Finci dogura covjecanstvo to nuklearnog rata. Zato, dragi Bosanci I Hercegovci, drzite se nasijeh lijepijeh konstitutivnijeh noroda.
Amerika i Britaniju zaustaviti da podržavaju i šalju oružje Ukrajini!!! Vratiti za pregovore i Rusiju i Ukrajinu i riješiti to. A ne ovako Amerika i Britanija ratuju sa Rusijom preko Ukrajinskih mladića i očeva!!!
Sto je najgore tako rade decenijama, zavade ljude da possle se ne mogu oporaviti generacijama...
Putin prijeti sa taktickim nuklearnim oruzjem koje je prijetnja samo za odredzene ciljeve a koje nije prijetnja za cijeli svijet.Zelenski je taj koji bi da zakuha sa svima i strasi sa pogresnim informacijama da bi zakuhao sa citavim svijetom.Zensko sam ali eto ponesto sam citala o tom takticnom nuklearnom oruzju i kako ono djeluje.Nemojte nasjedati na pogresne informacije.
i šta si saznala duše ti ?
Seko siguran sam da si prava bomba ako ne i takticka. Mani se politike pravi pitu :*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zelenski postaje jako opasan po Evropu i svijwt.
Sprema se POJEFTINJENJE nekretnina ???
Samo rokaj !! Puno je zla na ovom Svijetu.
Ko ima posla nema vremena za čitati ovakve gluposti i nebuloze, dođite kod mene na selo zaboravit ćete i Putina i Zelenskog i rat
Bjelorus kupio Rusu traktor za rođendan i srpčad se odma nakotila na portalu? Zelenski je narkoman jer brani svoju državu i upozorava (ponovo) na ruske manevre (kao i u februaru), a Putin je herojčina jer otima tuđe i naređuje vojsci da kradu wc-šolje? Dokle ide vaše ludilo, Bosanski pravoslavci? Do one jedne šljive od Tarabića?