Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dejton ide kako vidim. pusta ih evropa niz vodu
Za Ruse je poraz sama činjenica da su nacisti sa margine došli na vlast u Ukrajini i doveli do rata, i u Kremlju su im takvi izdajnici da ništa na vrijeme nisu činili. I kremljevska oligarhija jedva čeka neki mir da ponovo trguju resursima ko prije. Ali Zapad neće, trošiće Ukrajinu do kraja radi slabljenja ili uništenja Rusije, što žele već 1000+ godina. Za Ruse je ovo i spoljašnji i unutrašnji rat, ili opet imperija ili raspad.
Dok je Putko na celu države necete se vi ništa ni dogovorit ni postic
Nama je totalno nebitna ova ukrajina. Mi trebamo da se osiguramo da nas srbija ne napadne i hrvatska
skroz si u pravu, kad nato klekne, bice nam jasno ovo sto pricas
Amerikanci ih vec pocinju pritiskati. Rat je stvorio krizu u svijetu. Ukrajinska ofanziva ne daje rezultate. Ukrajina ce biti prisiljena potpisati primirje ali pod tudjim uvjetima.
Maximum sto moze da dobije je da da krim a istalo da vrate a min kako je sada.
Nema šta..To je to..Sad će se Rusi povući do Vladivostoka.. Čuj pregovori bez Rusije..Zapad upumpao onoliko oružja,pa ništa.. Izgleda da ne shvataju da nema povratka na staro..
Zapad je pokazao apsolutno ekonomsko neznanje. Ulazimo u recesiju, Rusija u ekonomskom rastu (kazu podaci Svjetske banke) Mediji poput klixa zaobisli su info da je Rusija ponovo povecala cijenu gasa. Europa je sama sa sankcijama samo kaznila sebe.
Čim ih Elon popišo jasan je odnos američkih elita prema ratu a da bi ti diktarao pregovore moraš pobjediti. Večeras su ruske rakete razorile sve luke na Dunavu preko koga je išlo žito i oružje.
250 m od Rumunske granice.
umorio rat jednu i drugu stranu , evo sad Zelenski hoce mirovne razgovore a neki dan Putin trazi dogovor , obojica skontali da samo oni gube ako se rat nastavi , ode mladost , ekonomija , dok zapad salje transe oruzanja i para