Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komedijas zavlado svijetom, kakva komedija 😂😂🤣🤣😂😂
Tog komedijasa postuje milijarde ukrainaca a tebe ni pas postuje
Kad to predje u milijarde i milijarde sklekova 🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I onda ih eto na Balkan da vaspitaju i one što kradu ikone, Srbi vračajte ikone kukala vam majka
Ovaj ko da je kandidat za Mis
Iz pouzdanih britnskih obavjestajnih krugova imam informaciju da ti Zela jos uvijes sviras ku...u. Jesi li ovaj plan dao ekskluzivno za kljiks.Ti bi htio da se rusi povuku sa svim rusogovornim stanovnistvom i da ti jos garantuju da nece koristiti atomsko oruzje. Jos samo si tebao traziti da ti obnove elektroenergetska postrojenja jer ces u njma trbati poslije rata da smjestis uhljebe koji su sa svojom djecicom negdje na sigurnom van Ukrajine.
Suska se opasno da su Ukrajinci iz Hersona presli na lijevu obalu Dnjepra i da dalje oslobadjaju mjesta. Vode se borbe za poluotok Kinburn na Crnom moru
Pogledaj Russian Media Monitor.Na suskoj državnoj televiziji Rossia 1 , onaj jedan stručnjak za sigurnost govori da pod hitno moraju diplomaciju koristit jer kapitulacija i poraz je neminovan.A ti se podhebavaj
Servi i mutavi antivaxeri se propinju na zadnje noge kad vide Zelenskog. Nije im jasno zasto se nije predao naci-patuljku i okrivljuju ga za rast cijena i inflacije u Evropi.
Neće biti prekida vatre
mali, mali...prvo sačekaj zimu da vidiš šta ti se sve priprema
Rusko takticko povlacenje iz Zaporozije.
Usrra ga ti sa ovim, uvijek bila za mir. Dje ste 92-95 bili oci moje lijepe?
Klixe može li jedna slika nasmijanog Bidena i Xija? I diplomatska izjava gdje su ove dvije države podijelile svoju sferu uticaja gdje Rusiji nema mjesta. Čisto da dignemo pritisak Rusofilima.
Samo nastavak ukrajinske "Oluje" i biće mira narednih par stotina godina...
tesko ce to ici na taj nacin