Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi u napad
podrska ukrajincima protiv imperijalistickog agreskorskog skota, da sto vise agreskorskih Rusa u dzehenemu završe
Fali zive sile.
Rusi su kreteni, Putin je klasicni diktator, a vi Ukrajinci ste naivne budale, nasjele na pricu Zapada
Uskoro će Zelenko kao i njegov idol Adolf da mobiliše djecu preko 12 godina.Vjerovatno će i završiti život kao njegov uzor.
U mene pola mahale 92 sa 17 god uzelo za pusku. I malo nas je I izaslo zivo iz rata. U mene djetetu 18 god. Ne mogu zamisliti njega u rovu nikako. Nije vise to nekadasnje vrijeme. Nedaj boze nikad nikom vise tih vremena. Jedino pizitivno je bilo drugarstvo u to vrijeme.
naj debilniji rat na svijetu, trecina zemlje okupirana, a 75% vojnosposobnog stanovnistva na godisnjem, secu se po CG i HR, o ostatku svijeta da i ne govorim, sto kazes, kod nas sa 16-17 godina u rov, ovi sa 27 i kazu, daj oruzija, daj ljudi da ratuju
Kutiljerov plan je u momentu kad je donesen na stol za potpisivanje već bio mrtvo slovo na papiru kao i hiljadu svakodnevnih primirja koja su potpisivana tokom rata, njegovo odbijanje je jedino bilo ispravno, ali pošto si ti čettnička hijena ti koristiš sve da okriviš one koje ste sa radošću zaglupili da spavaju pa ste ih sa kućnih pragova odvodili u logore, ubijjali, sillovali, pljačkali. Samo nastavi smradu, onaj ko ti vjeruje zaslužuje da proživi istu sudbinu.