Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posječan čitalac ovoga članka može razumjeti da ga je pisao neki duboko isfrutrirani pisac koji upozorenje neke osobe da ne prelazi cestu na crvenom svjetlu na semaforu, jer ga more satrat kamion, shvata kao prijetnju te osobe da će ga lično satrat kamionom.
Genocidni srbi ce do sudnjeg dana ostat genocidan narod!
Cijeli svijet pominje srebrenicu. E moji srbi kaku vam tiketu okacise vođe. Ostace do kjametskog dana. Istina nove generacije nemaju nista sa tim osim po kojeg bulevara i drinskog ghuzinih havera.
putin je recimo mogao da kaze neko drugo ime mjesta zlocina osim srebrenice ali bas je namjerno rekao srebrenicu,ovaj zelenski je kao srpski brat trebao da kaze hej putine sta pricas kakva srebrenica,pa tamo nije nista se desilo,ma samo pametni umovi ce skontat.
Ma mogao si obrazloziti sve u jednoj recenici: nismo mi srbi, Putine!
Kad obe drzave uzimaju Srebrenicu za mjeru mislim da je svijetu dovoljno da shvati sta je bilo i kako je bilo. Da se nikad ne zaboravi i nikome ne oprosti.
Zanimljivo kako se od jutros piše o dešavanjina u svijetu, a džankija Pecikozu niko ne spominje. Što narod strahuje od migranata, bolje nek strahuju hoćel tekstopisac imat praha za popravku
Kad Putin Srebrenicu koristi kao sinonim za najveće moguće zlo, hoće li ga sad dodik i vulin ukoriti?