Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelenski je inače po zanimanju glumac komičar instaliran državnim udarom, nedorastao političar, naivan.
Netacno. Drzavnim udarom je instaliran Turcinov, a odma poslije su bili izbori kad je izabran Porosenko, pa na iducim izborima Zelenski. Ne lupetaj ako nisi upucen.
Nevjerovatno je koliko su ovi Ukrainci glupi! Sada se vidi se da su nam daleki rodzaci -ne umiju da izaberu predsjednika i da vode drzavnu politiku. Ovaj Zelenski pripada sirem krugu zavjere protiv Ukraine i ima svoga gazdu.. Ukraina je mogla biti nezavisna i id Istoka i Zapada samo da su u ustav unijeli da nikada nece biti EU i NATO.
umesto da gleda interese svoje zemlje on zove stranu silu po savet,ako Ukrainci nisu znali nekog pametnijeg izabrati ovoga nisu ni trebali,ovaj nije ni za mesnu zajednicu
*rs ti sa tom svojom ekavicom na srpske portale sta ovdje solis pamet nekom.
I Ukrajinci imaju svog Aliju izMetbegovića
Ovo je vec bilo ocekivano , malo zveckanje oruzjem i to je realizovano a ti sad supljiraj sa Bidenom
A to je sad kriv ovaj zato sto su Rusi priznali ove Republike? Pa nije niko glup, svakako bi ih priznali..
Pa amerika je i rs dopustila.
Zovi Asima kakav Biden
Rusija bi trebala da se pridruzi savezu zemalja koje su okrenute protiv expanzije NR Kine. Tim potezom bi se bar za neko vrijeme odlobodili stiska SAD-a. Ovako samo rade na svoju stetu i u toj igri iscrpljivanja Rusija ce sigurno platiti jako visoku cijenu.
Babo Bajdene, babo Bajdene...
Uzeše Rusi pola Ukrajine na silu. Ovo nema nigdje u svijetu šta se radi.
Pa sta bi vi uradili na njegovom mjestu?! Objavili rat drugoj vojnoj sili svijeta?! Hajte molim vas… stara poslovica kaze: “ Sila Boga ne moli!” Zao mi je Ukrajine i neduznih civila koji ce platiti najvecu cijenu haosa koji slijedi…
Ovim potezom je Putin od sirotinje napravio bijedu
Rusi su ovim priznanjima zacementirali neprijateljstvo sa komšijskom Ukrajinom. Tkz. republike koje je Rusija priznala nikad neće imati državnost i prvom prilikom će ih Ukrajina vratiti u svoje okrilje, baš kao i Krim, za hiljadu godina hiljadu.
E moj Zelenko zelen si mi ti plaho dok ti još vjeruješ da od razgovora ima hajra,al eto...nemoj da te ja nešto uzbijam.
Eto trebao je Putina nazvati, zna se ko je svjetski policajac. A Zelenski je jevrej.
Znaš li sam išta, ja državnika i propuha jbt