Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
InšaAllah, nece jos dugo. Doci ce kraj i tzv. izraelu, i cionistima, i jehudijama..
davidova zvijezda -zastava izraela oznacava zamisljene granice od tigrita-nila-do eufrata ito u duplo ,da dolar i ostale valute gube vrijednost-a vec je 80 tih saopsteno da ce islam vladati svijetom-masoni i vatikan su sa cionistima u najvecem jeku stvaranja te nakaz tvorevine.zbog koje si protive i veliki broj Jevreja-znaju ci sta u tori pise -osuden narod na vjecni egzil
Živio Mosab Hassan Yousef!!!
Neka Ban Ki Moon obiđe malo svoju kinesku i sjeverokorejsku stoku i neka ne sere tamo gdje mu nije mjesto. Mater im zutu.
Kako Bog nevidi najgoru naciju koj ubija narod nevin.Samo trebomi pet minuta daih cifte zidove sabrise govna.
Ono sto je Izrael na bliskom istoku to je Srbija na balkanu!Smeta vam Izrael cija je povrsina malo veca od povrsine Slovenije,a toliko ima arapskih drzava i Palestinci bas oce tamo gde je nastajala jevrejska drzava,bruka i sramota,a treba da je najvise stid vas Bosnjaka koji cas pljujete Jevreje cas ih podrzavate!
Nemojte ih vise braniti ! Nestace kao indijanci.
Legitimna Palestinska vlast su Hamasovci, teroristička grupa... ko nije zatrovan mržnjom Izraela, nek shvati...
ja hoce pomoci palestincima.-"brane palestince 60g".-bolje bi im bilo da ih prestanu braniti..
isti su njih dvojica mozda ovaj cak i gori sto je dosao
palestinci moraju da se odreknu terorizma i sednu za pregovaracki sto
Ko je oteo tuđu zemlju? Jevreji. Ko je osnovao fašističku ideologiju "cionizam"? Jevreji. Ko je osnovao državu Izrael na palestinskoj teritoriji? Jevreji. Ko ubija djecu? Jevreji. Ko ubija trudnice i žene? Jevreji. Ko ide puškom i oklopima na kamenje i jedva odjevene ljude? Jevreji. Ko širi ilegalna naselja po Palestini? Jevreji. Ko bombarduje Palestinu? Jevreji. Ko zabranjuje muslimanima da obavljaju molitvu? Jevreji. Ko zatvara treću najsvetiju džamiju za muslimane? Jevreji. Ko pali žive bebe i ljude? Jevreji. Ko su pravi teroristi? Jevreji.
predstavnik i musa..nisam siguran da ste me bas dobro razumeli..ja nisam protiv palestinaca, na kraju, kad niko nije smeo da pisne, niko cak ni iz EU Srbija je imala mu*a da prizna palestinu i uspostavi diplomatske odnose.Mi smo prijatelji sa oba naroda ali..Izrael je vojno mnogo jaci, ne vredi nekog sutnuti u cevanicu kad ce taj posle 3 sekunde da ti smrska lobanju..dakle, jedini nacin je sto i pregovori, drugog resenja za palestince nema jer svet nikad nece uvesti sankcije Izraelu ma sta oni uradili...to je realnost i istina..amerikanci ne daju i to je to