Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad sejtan oduzme pamet slijed stvari nemoze biti normalan sta ste trazili to ste dobili
eto to su trazili, moronu.
Internet ubija Internet ubija Интернет убија
Ovo sve poludilo
U osmom mjesecu trudnoce??? Sve mi je normalno, ali ovo prelazi sve granice...
A Brady Oestrike inace ima jako pismenu facu i produhovljen pogled tipicnog serijskog ubice, tako da me zaista cudi da bi on nesto takvo uradio.
Craigslist...
cini se da je postalo sokantnije sto su se htjeli pohebati nego sto ih je ovaj isjeckao na dijelove. navikli smo se na sjeckanje, jebacine nigdje, ha Balkanci?
U ovom slucaju je i jedno i drugo sokantno. Meni je vise manje sve normalno i iskreno ne zanima me tko sto radi u spavacoj sobi. Tko voli nek izvoli. Ali u osmom mjesecu trudnoce...sorry ali neodgovorno.
Da se seksala sa svojim muzem onda bi bilo odgovorno. or?... kako god. i dalje ko pura dreku.
cini se da je postalo sokantnije sto su se htjeli po*** nego sto ih je ovaj isjeckao na dijelove. navikli smo se na sjeckanje, jebacine nigdje, ha Balkanci?
Bože oprosti, ali što ste se jbvli, jbvli ste se. Žalosno što se radi karačine izgubi glava.
@kardan Zato sam i stavila jedninu. Glava a ne glave. :-)
Koja je ovo bolest da otac njenog nerođenog djeteta gleda kako je neki stranac trudnu handrači,stvarno amerikanci su ljudska sramota i civilizacijsko dno.
Nije ba tako, ovaj ubica je trebo gledati kako se ovaj par taslaci.
majko moja sta sve covjek nece procitati .......sta su ljudi spremni za novac napraviti .....uuuuuuuu
ah,ti primitivni ameri...
Problem je u tome što ove pojave dolaze ubrzo i ovdje.
Hoce to i treba to. Cuj osmi mjesec trudnoce i trazi nekoga za sex i to utroje...
Ispade ovaj sa sjekirom da je bio najpametniji
Nije sex u troje, već je ovaj trebao gledati sex ovog para i za to platiti. "Plan je bio da se Oppenneer nađe sa Oestrikeom, koji je trebao biti prisutan za vrijeme dok ovaj ima seks sa svojom trudnom djevojkom."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://www.facebook.com/brady.oestrike.9?fref=ts Evo ga.
Čuj dijete nazvati Audi....
Nije ona morala nista, nego je htjela. Uzimati novac od nepoznatih da bi te gledali dok imas sex, jos u ovolikoj trudnoci je zesca bolescura.