Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paradoks je u tome sto su upravo oni koji su napravili ovu reklamu ili propagandni mterijal zloupotrijebili jednu zenu - muslimanku ne u zelji da joj pomognu, vec da se napokostili vladi Irana. Ovu zloupotrebu zena u propagadnom ratu protiv drugih drzava ne zasluzuje nijedna zena kako god da je obucena. Drugim rijecima, mozes misliti, Izrael nam se eto kao zabrinuo za polozaj muslimanki u Iranu.
Prodajem skripte za nabijanje pluseva na komentare.
DOBRA OVA BOSNJAKINJA NA VIDEU
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez vulgarnosti, seksizma, huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. http://zalbe.vzs.ba/
Mogu misliti kako bi se tek stovaoci pedofila Muhameda digli na zadnje noge da im je pokazala knjigu (osim Kurbana) i cetku za zube.
* osim Kurana
Čast nikabu, al Bar uvijek bila extra
upravu su vala. nidze veze diskriminirat zene ... to bog kofol zaprijetijo muslimankama da nosaju sal a drugim zenama dao da mogu bez.haj ba nebubajte.. nidze veze
Najcrnje je to da ortodoksne židovske nose nikabe!!! Samo kerovi cionistički i to sklanjaju u stranu zarad "viših" ciljeva!!
Ovde izgleda neki talibanjeros lupa minuse svima odreda 😂
uf hitlere kud na njih nisi krenuo
jel si ti glup, il si glup?
@KakanjskiVazal Izgleda i jedno i drugo 😂
Okrenite se iskonskoj vjeri u boga koju svako od nas ima u sebi. Odbacite religije!!
zbog cega se ljudi svadaju
Gledak im odvratnog pisma i jezika. Fuj cifuti.
ovo Mile baja platio reklamu da malo kmece mošnje po klixu
Glupo,izlizano sta reci a ne zaplakati nad tvojim IQ.Tele je puuunnnooo pametnije od tebe.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
A ja mislio kako na duze vrijeme da mi pere,kuha,cisti,mani me se ove za jednu noc,prljavo mi po stanu,treba mi neka da mi to ocisti.