Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moje misljenje je ako se nalazi u zemlji gdje je nesto zakonom zabranjeno...........treba postovati te zakone.........sta je imao voziti alkohol u S. Arabiji??
treba postovati zakone zemlje u kojoj se nalazis......logicno........e sad da li nam se to svidja ili ne to je druga stvar........
Da prodaje,kao i svi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovi saudijci su teeškaaa gooovvnaaaaa
ali su ipak američki saveznici,nezvanično američka država,pa sad budi pametan
Pa moj Karl koji te je djavo nagovorio da nosis pice i to u Saudijskoj Arabiji.? Bogami nije mi jasno, svi znamo kakvi su zakoni tamo: ili bic ili chop, chop..
Tako ce bit i kod nas uskoro Bakircina prljava nam ih dovlaci masovno pa ce mo uskoron biti ovde i sami maaaaanjina 😠
UDRI UDRI!!!!!!!!!!!!!!!
zao mi je engleza,nije se trebao zajebavati,znao je.-ne ce mu koza ni za reseto valjati.
Opet je dobro. Valjda imaju stručno lice za bičevanje. Zamislite da ga kažnjava ISIL. Jihadi John po kratkom postupku !
Čovjek boluje od raka ! Bičem na bolesnog čovjeka i Evropejca ! E ovo će negativno odjeknut na skoro uvođenje ŠERIJATA U BIH. U stvari u jedanj njen dio jer će Srpska i HErceg Bosna svojim putem. ŠTA ĆETE U SVAKOM ZLU IMA I DOBRA.
to mu je smrtna kazna tolke udarce bicem nemoze niko prezivjeti ko ga yebe sto she kurcio.
Da se barem postuju zakoni nase drzave i kaznjavaju u protivnom slicnim mjerama, sve bi bilo med i mlijeko :) "Bicovanje politicara ispred zgrade vlade, molimo sve gradjane da ponesu svoje vlastite biceve, svi imate pravo na 10 udaraca."
Jel bilo misno vino ? To bi onda bile otežavajuće okolnosti ! 720 udaraca bičem i deranje kože sa guzova !