Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem nije bio u Rusima, nego u englezima. Oni ce se medusobno pobiti ako bude potrebno. Sve ih sad fino strpat u zatvor i zabranit im prilaz stadionima.
Novcana kazna + uslovna kazna pred izbacivanje sa turnira? Ah da, to je Engleska, za njih ne vaze ova pravila...
Treba diskvalificirati i reprezentacije Engleske i Rusije. Treba se sjetiti za kakve gluposti je naš nogometni savez plačao kazne, a ovi demoliraju francuske gradove i uništiše zadovoljstvo onim koji su došli iz ljubavi prema nogometu. Samo diskvalifikacija može opametiti i biti pouka da se ovakve stvari u buduće nemogu desiti, jer im reprezentacija leti kući.
Pjana vnago
Ovaj na prvoj fotografiji je kralj...oko njega ratno stanje, ali se piva ne ispušta iz ruke. :D
a onaj drugi nebaca pola blunt-a :D šteta
Pustite ljude nek se marisu kad im je vec zabranjeno u rodnoj zemlji nek se ispusu, kad ce opet Euro.
Ubijes dvojicu ili trojicu i ostali ce se vratiti odakle su dosli ili biti fini nema druge
a kad ce uvjetna diskvalifikacija engleske?
koja neiživljenost, strašno..dok god se reprezentacije ne budu slale kući zbog piz.darija, neće biti pravog sporta na terenima, nego jal nasilje jal politika, tačka.
Samo Srbi na Klixu brane Ruse , Ruski politicari kazu da tako je , njihovi huligani kazu da tako je , cijeli svijet kaze da tako je , ali ako Srbina pitas on zna bolje od Rusa , nisu oni huligani , oni se dosli zabavljati , drzati za ruke i pjevati Misne pjesme , mrzim Engleze vise nego Ruse , ali vi Srbi vala jedete govna po Klixu sa upornim branjenjem Ruskih huligana djaba 100 snimaka gdje oni napadaju po vama svi drugi su krivi , 20x Rusi napadnu , 1x Englezi i Englezi su krivi ne Rusi
@Sadaklije23 jedinog balonju kojeg ja ovdje vidim si ti , odrastao covjek ne bi nikada izjavio da je sasvim normalno doci na prvenstvo i udarati se , ja mislio ides na prvenstvo da gledas nogomet , a mama ti je poturica , klasicni Srbin cim mu diras Rusiju mora da si Musliman , e pa vidi nisam Hrvat sam i mame ti se najebem cetnicke
Ma kakvi, englezi su izmislili fudbal
engleze hapse dok se biju s policijom, a ruse dok se voze u autobusu ... interesantno