Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ovaj poduhvat zahtijevao bi mnogo novca koji u ovom trenutku Ujedinjene nacije nemaju na raspolaganju" Imali bi da su neke jače države ugrožene vodosnabdjevanjem, ovako nije za brigu a ni ekološki nije problem izgleda.
A inace su razumni i ovi teroristi sto zahtjevaju da im UN popravi brod i onda im ga da na koristenje. Bas lijepo od njih. Treba tamo UN doci sa par US razaraca i nosaca aviona, i lijepo odvuci brod.
Večeras na Hifi poskupljenje goriva.. 😎😁🤓
A što su muslimanski neandertalci Huti alavi pa bi i brod i naftu.... rizikujući da sopstvenu zajednicu ostave bez vode i ribe...... nek uzmu 20 miliona dolara recimo i puste UN da ukloni naftu kad su oni nesposobni i nemaju opremu......nego igraju se pokera, misle Saudijci će platiti sve to jer se i njih tiče...a Saudijci možda i žele da ih shebu ekonomski načisto
Tukmače nije veceras na hifi, nego u cjelom svijetu, čak I u Americi u kojoj zivim plate idu gore, cjene urlaju gore, inflacija globalna nastupa..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta rade od nafte bog im dao gle kako se rasipa molol boga da presisi to tamo pa da nema niko nista nek se voze konjskim kolila il volovima
Hrđa brzinom Kadetta suze 🤣
Kad ste pustili raznim divljacima da se oni nesto pitaju. Tito i nesvrstani su drzali te narode s lijane u redu i poretku a gle sad ovo.
Toliko o UN-u!!!!! Dinosaurus kao i kod nas u kancelarijama koji sjede i pitaju..se ..kad ce plata i regres. organizacija koja uposljava uhljebe.nista ne rade...samo su ZABRINUTI.
1.100.000 barrela x 75dollara po barrelu. A da se ne isplati ispumpati? Ovo je nekom u interesu da se napravi katastrofa.
Pusti da se Pacovi HUTU IRANCI potruju
eto gdje je nafta, eto
Treba narediti SAD-u da ovo digne u vazduh pred njihovom kućom. Nema pregovaranja sa teroristima 💪😎
Sta kad nece neka se izlije i neka crknu od gladi i zedi. Ja bi ih pustio Znam da je grubo ali inace ove situacije me vode nikud . Sto ne izrade narod Jemena i spriječi to,ako im je stalo. 10 miliona ljudi i rijeseno
4 godine pobunjenici drže tanker ? ............ ma nema ni kapi ulja u njemu
Daj bože, sravni nas sa zemljom dok je nismo potpuno uništili.
Valjda nece doci do vrela Bosne...
Toliko o svjetskoj moci i solidarnosti. Tako ce biti i kada opet zaratimo... bit ce nekoliko godina ko koga, pa ce onda oni da udju kao mirotvorci.
A sto bi ratovali??
Uspio globalistički spin. Ocrniše Hute da bi sebe oprali, jer hiljade djece umire od gladi. Hajmo ,filantropi' gdje ste?
Pa klosari pare na sunce 🤨