Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebitno je ko je on (sigurno je za sebe mislio da je musliman) one karikature iz IS-a slave. 😡Svaki hobi musliman zna da je u SVETIM MJESECIMA ZABRANJENO RATOVANJE, zabranjeno je nositi oruzje i ucestvovati u bilo kakvom sukobu a kamoli ubiti! Prema tome, sjasite sa Kurana i trazite druge krivce!!! 😡
Pa ako slijedite taj Kuran kako onda da se milijarda muslimana svaki dan kolje, ili ste toliko glupi barem 80 % vas ili vas vasa sveta knjiga podsvijesno navodi na zlo, ja iskreno mislim da je i jedno i drugo.
Od deset muslimana afro-azijskog porijekla barem ce ti sedam pokazati agresivnu narav pri bilo kojem obliku civilizovanog dijaloga, nije stanje puno bolje ni sa africkim i juznoamerickim krscanima, ali se oni barem ne raznose medju civilima.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ceka se vjerska klasifikacija. Ako je katolicki orijentisan smatrat ce se da je kao mali bio zrtva nasilja te je samo ispoljio svu akumulaciju bijesa te ce biti poslan na tretmane kod psihologa. Ukoliko je musliman, bice mucen i nazvan teroristom koji ubija u ime Allaha dz.s. Apsurd svijeta je da se bori protiv rasizma, homofobije i svih vrsta podjela, a na osnovu jednog zaludjenika koji od vjere samo zna uzviknuti 'Allahu Ekber' u isti kos stavi cijeli muslimanski svijet.
@farisovski da se ne vraćam na tekst, čini mi se da piše da je napadač poginuo. :) Ostalo si u pravu 100%.
Pa nadi ti ijednog katolika koji će ovo učinit, pogotovu da se uz to i sam raznese😂 ne pričaj gluposti naravno da je u ime alaha
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
KURŠĆANSKI TERORIZAM
Pa u Siriji, Iraku, Afganistanu...itd svaki dan pogine ovoliko djece od raznih kolateralnih bombardovanja i samoubica, 60 godina palestinski narod trpi aparghejd i niko nista, dok ostali ginu evropski narod mirno spava, kad se njima nesto desi mediji te tjeraju da places i budes zgrozen ako ne onda si Isilovac i simpatizer extremizma, e pa na mene nekako ne utice sva ta propaganda, ne moze me niko natjerat da vise zalim nekog Engleza ili Francuza nego dijete Palestine ili Iraka.
kršćane ubijaju veliki muslimani. muslimane ubijaju ateisti.
klix isilovci opet nalaze opravdanje...
koliko.god ljudi pokusali ocrniti Islam, ponovo ce pobjediti. ova desavanja su trenutna! ovo je samo iskusenje, sve ce doci na svoje aBd :)
uzmite Kuran , procitajte ga I shvatiti cete da sva ova desavanja proteklih godina nema veze sa Islamom!
jok sa budizmom
TAMO GDJE SU MUSLIMANI NEMA MIRA
@zis76mm kad vas protjeramo sve nazad onda se igrajte do mile volje
@zis76mm kakvu sansu idiote, prati malo politicku situaciju u Evropi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nevjerovatno je da nakon svega postoje idioti koji ovakva djela povezuju sa vjerom i islamom. sigurno da će policija nekako na licu mjesta izvući i pronaći ličnu kartu ili pasoš ovog maloumnika. ako ti je neka država i njena vojska kriva za nešto i ti tražiš osvetu onda zašto svoju osvetu tražiš na nevinim, niđe veze... šta je ijedno od ovih djela promjenilo u siriji, afganistanu, svijetu. ništa to onda znači da neko drugi ima neku korist.
muslimani ne razismljaju oni odmah pucaju
Šta mislite kome više priliči da uradi ovo, nekome ko ne vjeruje u Boga ili nekom ko vjeruje da će Bogu odgovarati i za najmanju nepravdu koju nekome učini??????
vama muslimanima prilici uglavnom
Previse je to filozofije za njih, dzabe im govoris.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najgora stvar na svijetu je zatvoren um, subjektivno uzak pogled na svijet. Svi smo mi pomalo takvi, ali koliko nas je u stanju da to prizna?...
ja nisam takav a da jesam ja bi priznao
Pitanje: Kako se hapsi bombaš samoubica?
pustis mu ezan i izolujes ga u krugu od 50 metara
@PopusioGaLaktasenkoO AKCENAT JE NA SAMOUBICA
najgluplje muške godine
a prije toga clanak : napadac mrtav.
napadač je mrtav, a ovaj je možda povezan sa napadom.... čitaj malo majka mu stara...nije teško...
@redrox u foci jedva citanje savladali, sad ide kurs citanja s razumijevanjem