Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a vamo kad neko gleda one njihove serije rekao bi to je visoko obrazovano , moralno i demokratski svjesno drustvo,a siluju muhe u letu mater im...
gledaju besposlicari mamu natakarim svakom ko gleda indijske safunjare
pridruzujem se zeljama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E ove " bandinije " je sevap kolonizirati !! Ne znam zbog čega su vako glupi ?? Dali je to do klime , religije , majmuna Boga pitaj ali definitivno ko bi ih okupirao i postavio normalne zakone u DZENETU bi završio garant :)
Jasu mi oni bistri pa znaju za neku razliku, vide sve zavijene pa kontaju "muslimanke". a pored toga, kad si ikad cuo pametnu od vahabije?
Ovo " kolonizirat , okupirat " sam mislio na neku zapadnu drzavu a ne da ih talibani okupiraju :)
Da ih hoce pogodit jedan jak zemljotres pa da ih opameti...
Nema nemoralnijeg naroda, na zemaljskoj kugli ,od poganih ulojenih Indijaca,a naročito oni iz plemena Hindu
Hindu ili hinduizam je religija a ne pleme. Vladajuća kasta su arijevci a potlačeni mješavina arijevci-dravidi, ona najpotlačenija (roblje) dravidi (oni crni). 300 arijevaca tlači 1 200 000 700 ostalih. Yebesh antiku kad je i Rimsko carstvo bilo naprednija i bolja država od ovih na Indijskom podkontinentu.
hajvani
a jes izdrzljiva ta zena..
Ekonomski potez godine. Majmuni su od njih nastali !
U evropi svakog sahata zbog droge i alkohola jedna žena bude ubijena
odmah se sjetim jadne Bandini :(
u skladu sa budistickim ucenjem tj tumacenjem od strane nepismenih
Svakih 63 Minute i 54 sekunde.
Sta ces ti ocekivati od civilizacije u kojoj ljudi dobivaju toster ako se sterilisu, da se ne razmnozavaju vise jer bukvalno zive na smecu i oboljevaju od bolesti koje su u evropi iskorjenjene u 17om vijeku?
buda *** struga,,,,,
Pa normala kad su likovi podrijetlo/porijeklo zigana!!!
Nemoj tako, uvrijedit ces nam srbe, pa kad ti pocnu negative da udaraju :)
pa srbi su porijeklom iz indije,rekli stručnjaci genetičari
http://www.cestitkeza.com/
joj, eto pa da nismo divlji....svako na svoj način...
ma ovi su gori od srba